BakkersVak beurs
5,6 en 7 maart Gorinchem

Op 5,6 en 7 maart vindt de tiende editie van de BakkersVak plaatst.
Tijdens deze beurs kunnen (banket)bakkers, ijsbereiders chocolatiers en patissiers hun hart ophalen bij de diverse stands welke, drie dagen lang de evenementenhal in Gorinchem zullen vullen.

Uiteraard zijn wij, van Compad Software en Compad Reclamestudio ook aanwezig zijn!
Op onze stand F109 houden wij diverse demonstratie en presentaties van onze bakkerijsoftware. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een webshop of website is een bezoek aan onze stand zeker de moeite waard! Onze grafisch vormgevers staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over de grafische diensten van Compad Reclamestudio.

Voordelen Compad Bakkerij

Compad Bakkerij

De betaalbare oplossing van Compad Bakkerij automatiseert uw kassa- en online bestellingen, productielijsten, recepturen en facturen.

Kassa

Compad koppelt aan meerdere kassasystemen, zoals de Vectron, DiGi, Mplus, Unitouch en de VJA kassa (Varenkamp en Jansen) .

Financiële koppeling

Compad koppelt aan meerdere boekhoudprogramma’s waaronder Exact, AccountView, King, Unit4, Snelstart Twinfield en Yuki.

Etikettering

Met Compad GoedEtiket, gekoppeld aan SpecsPlaza, voldoet u altijd aan het juiste warenwettelijke etiket. Al voor € 19,50 per maand

Zakelijke bestelmodule

Compad biedt uw afnemers de mogelijkheid om via OrderNow, zelf hun eigen bestellingen te plaatsen en te beheren.

Webshop

Vergroot uw omzet met de webshop van Compad Reclamestudio. De complete webshop geheel op maat en in uw eigen huisstijl, gekoppeld aan Compad Bakkerij

Compad Bakkerij biedt u de totaaloplossing

Compad Bakkerij, de betaalbare totaaloplossing die bijdraagt aan een efficiënte bedrijfsvoering.
Omdat iedere bakkerij verschillend is kunt u bij ons terecht voor de oplossing die past bij uw bakkerij! Daarom biedt Compad Bakkerij vier totaalpaketten: GoedEtiket,  Starterspakket (Small business), Standaardpakket en een Professionalpakket. Zodat de software geheel op uw organisatie is afgestemd en u niet te veel betaald voor modules die u niet gebruikt. En wilt u na een tijdje doorgroeien naar een groter pakket, dan betaalt u enkel het verschil.
Onlangs hebben wij ook de Compad SQL Editie gelanceerd. Deze SQL editie van Compad bakkerij is met name geschikt voor bedrijven met een grote netwerkomgeving. De Compad SQL Editie levert u nog meer snelheid en stabiliteit.

Wilt u net als onze eindgebruikers ook overtuigd worden? Bezoek dan onze stand F109 tijdens de BakkersVak op 5, 6, of 7 maart.