Openingstijden helpdesk

Tijdens de zomerperiode (t/m 1 september) is onze telefonische helpdesk geopend van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur

Uiteraard is voor dringende storingen onze storingsdienst bereikbaar. Raadpleeg onze kosten en voorwaarden.

Waarom Compad Bakkerij

Als bakker heeft u dagelijks te maken met omzet, verkopen, bestellingen, klanten en alle daarmee samenhangende zaken.
Vragen als:”wat moet ik produceren voor morgen en voor wie?” “Welke facturen moeten er de deur uit en welke prijsafspraken heb ik met deze klant?” “Wat zijn de productiekosten en de omzet van mijn product?” Met Compad Bakkerij krijgt u antwoord op al deze vragen.
Compad Bakkerij werkt efficiënt en naast bedieningsgemak ook een uitblinker in flexibiliteit.

Winkel

Compad koppelt aan verschillende merken en typen kassasystemen, zoals de Vectron en de Digi.

Kantoor

Artikelbeheer, klantbeheer, bestellingen, facturatie en rapportage, compleet en overzichtelijk in Compad Bakkerij.

Bakkerij

Iedere dag overzichtelijke productielijsten, leverbonnen en contantbonnen met Compad Bakkerij

Kwaliteit

Met Compad GoedEtiket voldoet u altijd aan het juiste warenwettelijke etiket. Al voor € 19,50 per maand

Online

Complete webshop in eigen huisstijl of een zakelijke online oplossing nodig? Compad Reclamestudio helpt u graag!

Financieel

Compad koppelt aan boekhoudpakketten als Exact, AccountView, King, Twinfield, Unit4 en Snelstart

Compad Bakkerij biedt u de totaal oplossing

Bij ons kunt u terecht voor de totaaloplossing die past bij uw bakkerij! Daarom biedt Compad Bakkerij vier totaalpaketten: GoedEtiket,  Starterspakket (Small business), Standaardpakket en een Professionalpakket. Zodat de software geheel op uw organisatie is afgestemd en u niet te veel betaald voor modules die u niet gebruikt. En wilt u na een tijdje doorgroeien naar een groter pakket, dan betaalt u enkel het verschil.
Onlangs hebben wij ook de Compad SQL Editie gelanceerd. Deze SQL editie van Compad bakkerij is met name geschikt voor bedrijven met een grote netwerkomgeving. De Compad SQL Editie levert u nog meer snelheid en stabiliteit.

 • Software volgens de allernieuwste technieken 

  Onze software is voorzien van de laatste techniek. Naast onze klassieke pakketten hebben wij onlangs onze Microsoft SQL editie gelanceerd. Dit betekent nog meer snelheid en nog meer stabiliteit. Deze Compad SQL editie is met name geschikt voor grote netwerkomgevingen. Informeer naar de mogelijk voor de Compad SQL Editie voor uw bedrijf.

 • Betaalbare software 

  Compad Bakkerij is modulair opgezet, zodat u de software geheel op uw eigen organisatie kunt afstellen. Dit hebben wij samengesteld in 4 pakketten. En wilt u doorgroeien, dan betaalt u enkel het verschil. Informeer naar welk pakket er het beste bij uw bedrijf past.

 • 24/7 bereikbaar 

  Onze telefonische helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 9.00-17.00 uur. Daarbuiten kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Ook in het weekend en tijdens feestdagen.

 • Kassa naar keuze 

  Bij Compad bent vrij in uw keuze als het gaat om uw kassa, printer of hardware. Wij koppelen aan diverse kassasystemen zoals Vectron en Digi. Onze partners zitten door heel Nederland en België.

 • Eigen layout 

  Compad Bakkerij beschikt over een eigen ontwerpstudio. Zo kunt u zelf de opmaak van uw etiketten, schapkaarten, facturen, productielijsten, prijslijsten en leverbonnen bepalen. Daarnaast hebben wij koppelingen met etiketteringsmachines, verpakkingsmachines en informatiezuilen.

 • Conversie stamgegevens mogelijk

  Heeft u al een bakkerijsoftware pakket en wilt u overstappen naar Compad? Informeer naar de mogelijkheden voor het omzetten van uw huidige gegevens naar Compad Bakkerij

Weten wat Compad Bakkerij

voor uw bedrijf kan betekenen?

Bel voor een vrijblijvende

online demonstratie 074-320 00 00

Wat vinden onze gebruikers

Sjaak Bosch
Sjaak BoschMeesterbakker van Iersel
Zeer tevreden over de helpdesk, altijd direct geholpen, ook buiten kantoortijd! Daarnaast denkt Compad ook met ons mee en geven zij advies over de automatisering van ons bedrijf.
Yvonne van Gis
Yvonne van GisBakkerij van Gils & van Gils Glutenvrij
…Inmiddels werken wij met Compad dat alle data verwerkt tot aan de boekhouding en ook de facturering en etikettering verzorgt. En het werkt als een trein!
Piroschka & Frans Voncken
Piroschka & Frans VonckenBakkerij Voncken- 22 Winkels
Wij werken samen met Compad, omdat het een betrouwbare partner is op het gebied van bakkerij automatisering. Met een hoge servicegraad, een goede bereikbaarheid en mensen die er toe doen.
Luc Paulissen
Luc PaulissenBakkerij Paulissen - 8 Winkels
Snelle service en goede bereikbaarheid. Een bedrijf dat weet hoe het in de bakkerij werkt en dat is prettig!

Zij gingen u voor