Compad Bakkerij 2018 A

In Compad Bakkerij 2018 A hebben wij een aantal wijzigingen aangebracht, waarbij het vanaf versie 2018 A mogelijk is om aan uw taart verschillende attributen toe te kennen, zoals de smaak van de vulling, de persoonlijke foto en aanzetrand.

De wijzigingen die zijn aangebracht zullen als volgt worden weergegeven:

  1.  Nieuwe functionaliteit  en aanpassingen geeft een korte omschrijving van de nieuwe functionaliteit of van reeds bestaande functionaliteit die is aangepast voor een nog hogere productiviteit.
  2. Herstellingen is een opsomming van alle herstellingen.
  3. Installatie bevat eventueel aanvullende aanwijzingen voor de installatie.

Taartenoplossing

Klanten hebben een hoge verwachting als het gaat taarten. Taarten worden steeds vaker geheel naar wens van de klant gemaakt: smaak van de vulling, aanzetrand van krokante nootjes in plaats van amandelschaafsel, persoonlijke foto op de taart en extra kaarsjes. De kunst is om uw banketbakkers het overzicht te bieden dat fouten tot het minimum worden gereduceerd. Compad Bakkerij biedt deze mogelijkheid middels de attributen. Hiermee kunt u product specifieke kenmerken op artikelniveau vastleggen en afdrukken op overzichtelijke koeling lijsten, productielijsten, leverbonnen en zelfs werkbonnen.

Aangepast in versie 2018 A : Specsplaza endpoints i.v.m. voorjaar release 2018

Installatie Compad Bakkerij

Tijdens de installatie van Compad Bakkerij dient u rekening te houden met de algemene installatie aanwijzingen zoals u deze kunt vinden in de thema handleiding installatie.

Belangrijke aanwijzingen:

 • Voor de installatie alleen uit op een voor u gunstig tijdstip
  • Niet vlak voor de productieplanning of facturering
  • Bij voorkeur tijdens opening tijden van onze helpdesk
 • Lees eerst de algemen installatie aanwijzing
 • Sluit Compad Bakkerij op alle werkstation
 • Maak ALTIJD EERST een backup