Compad Bakkerij 2018 C

In Compad Bakkerij 2018 C hebben wij een aantal wijzigingen aangebracht, waarbij het vanaf versie 2018 C mogelijk is om wijzigingen aan meerdere artikelgroepen in één keer door te voeren.

De wijzigingen die zijn aangebracht zullen als volgt worden weergegeven:

  1.  Nieuwe functionaliteit  en aanpassingen geeft een korte omschrijving van de nieuwe functionaliteit of van reeds bestaande functionaliteit die is aangepast voor een nog hogere productiviteit.
  2. Herstellingen is een opsomming van alle herstellingen.
  3. Installatie bevat eventueel aanvullende aanwijzingen voor de installatie.

Herstellen

In bepaalde gevallen werden factuurregels geleverd op verschillende dagen niet altijd samengenomen op de factuur. De factuur was in totaal wel correct, alleen werden de geleverde producten minder netjes gepresenteerd aan de afnemer.

Batchgewijs wijzigen artikelgroepen

Batchgewijs wijzigen van de artikelgroepen. Het is mogelijk om wijzigingen voor meerdere artikelgroepen in één keer door te voeren door de artikelgroepen te markeren en vervolgens via batchgewijs wijzigen aan te gegeven welke wijzigingen in één keer wilt doorvoeren

Debiteuren kopiëren

Het is nu mogelijk om eenvoudig klanten/debiteuren te kopiëren. In het venster Debiteuren onderhouden selecteert u de debiteur die wilt kopieren en klikt vervolgens op de opdrachtknop Kopieren om de geselecteerde debiteur te kopieren. U kunt vervolgens naast het nieuwe klantnummer en de naam van de nieuwe debiteur ook aangeven welke gegevens u wilt kopieren.

Afdrukken warenwetetiketten met variaties

Compad Bakkerij ondersteund sinds enige tijd ook artikelvarianties, waarbij een artikel in verschillende verpakkingseenheden kan worden geleverd. Uitbreiding op deze nieuwe functionaliteit is de mogelijkheid om warenwet etiketten af te drukken nu ook artikelvariaties op basis van de geplaatste bestelling.

Installatie Compad Bakkerij

Tijdens de installatie van Compad Bakkerij dient u rekening te houden met de algemene installatie aanwijzingen zoals u deze kunt vinden in de thema handleiding installatie.

Belangrijke aanwijzingen:

 • Voor de installatie alleen uit op een voor u gunstig tijdstip
  • Niet vlak voor de productieplanning of facturering
  • Bij voorkeur tijdens opening tijden van onze helpdesk
 • Lees eerst de algemen installatie aanwijzing
 • Sluit Compad Bakkerij op alle werkstation
 • Maak ALTIJD EERST een backup