Kostprijscalculatie

Dankzij de zeer uitgebreide receptuurmodule beschikt u over de mogelijkheid om op eenvoudige wijze de kostprijs van uw producten te calculeren. Bij het calculeren van de kostprijs houdt Compad Bakkerij rekening met de grondstofprijzen en de kosten voor het produceren van het product. Tijdens de kostprijscalculatie kunt u rekening houden met de toeslagen, zoals derving van de grondstoffen en halffabricaten.

Meer informatie

074-3200 000

Kostprijsberekening

De kostprijscalculatie binnen Compad Bakkerij wordt uitgevoerd op basis van:

  • De gebruikte grondstoffen
  • De gebruikte halffabricaten
  • De arbeid en machine kosten

Van de Beko ontvangen wij de grondstofprijzen. Deze prijzen kunt u binnen Compad Bakkerij importeren. Deze Beko prijslijsten worden ingelezen als inkoopproducten. Binnen Compad Bakkerij legt u eenmalig een koppeling tussen de grondstof en het inkoopartikel. Naast deze grondstoffen kunt u ook overige kosten als het gebruik van machines en arbeidsuren toevoegen aan uw recept. De eerder vastgelegde kosten kunt u ook toevoegen aan een recept. Dit gebeurt op dezelfde wijze als bij de grondstoffen en de halffabricaten.

Na het ingeven van het complete recept, zoals de grondstoffen, halffabricaten en de handelen kunt u eenvoudig de uiteindelijke kostprijscalculatie maken.