De flexibiliteit van de MplusKASSA

MplusKASSA staat bekend vanwege de flexibiliteit en de koppelbaarheid. U kan met de MplusKASSA zelf bepalen hoe het registratiescherm van uw kassa eruit ziet. Het registreren van verkopen en bestellingen op de kassa was nog nooit zo eenvoudig. En alle bestellingen en op rekeningen komen netjes binnen in Compad Bakkerij en wordt meegenomen in de productieplanning en de facturering.

Bedieningsgemak voor al uw medewerker

Bestellingen ingeven

Solide hardware.

Flexibele schermindeling

Snelle en eenvoudige bediening dmv productgroepen

Koppeling naar pin en betaalautomaten

• Product specificaties
• Bestellingen ingeven
• Betalen op factuur
• Flexibele schermindeling
• Snelle en eenvoudige bediening dmv productgroepen
• Bedienden door elkaar
• Tafelregistratie voor kleine lunchroom

Met de MplusKASSA kiest u voor flexibiliteit

Kiest u voor een kassaoplossing van MplusKASSA, dan kiest u voor een zeer flexibel kassasysteem waarvan u o.a. de schermindeling geheel naar eigen wensen kunt inrichten! Naast de reguliere verkoop op de MplusKASSA worden op de kassa geregistreerde bestellingen en op rekening verkopen automatisch verwerkt in Compad Bakkerij en zo meegenomen in de productieplanning en de facturering binnen uw professionele bakkerij pakket.

De vele mogelijkheden van de MplusKASSA

Flexibele bediende scherm

Dankzij de flexibele schermindeling van de MplusKASSA kunt u het scherm geheel naar eigen wens indelen. Zo kunt u artikelen indelen in verschillende groepen en zelf bepalen hoeveel artikelen en groepen u op uw kassascherm wilt weergeven. Een eigen schermindeling verhoogt het bedieningsgemak en de kans op fouten

Bestellingen op de kassa

De MplusKASSA biedt de mogelijkheid om bestellingen van winkelklanten op naam te registreren. Alle geregistreerde bestellingen worden aan het eind van de dag automatisch overgenomen in Compad Bakkerij, zodat u beschikt over de juiste productielijsten en de bestelde producten klaarliggen in de winkel.

Productinformatie

Productinformatie zoals ingrediëntdeclaratie en voedingswaarden worden vanuit Compad Bakkerij aangeboden aan de MplusKASSA Deze informatie kan op de MplusKASSA worden getoond op het venster of desgewenst worden afgedrukt op een bon.

Met meerdere medewerkers op één kassa

Op de MplusKASSA kunt u met meerdere medewerkers gelijktijdig werken. De eerste medewerker slaat eerst een aantal broden aan om vervolgens het brood te snijden. De tweede medewerker slaat na het inpakken van het gebak de producten aan om daarna de gewenste broodjes te pakken.
Ondertussen kan de eerste medewerker de bon weer oppakken om deze af te rekenen. Deze werkwijze kunt u niet alleen toepassen op één kassa, maar ook op meerdere kassa’s waardoor een medewerker de bon kan meenemen van de ene kassa naar de andere kassa. En dat alles uiteraard supersnel.

Factureren

Een levering op rekening, dat kan ook eenvoudig met de MplusKASSA. De bediende geeft tijdens de registratie op een bepaald moment aan om welke klant het gaat. Om de verkoopregistratie af te ronden kiest de bediende Maak factuur. Compad Bakkerij  zal ervoor zorgen dat de geleverde producten netjes worden gefactureerd tegen de bij de software bekende betalingscondities.

Klantenpas

Weg met de stempelkaarten en toch uw klanten belonen. De MplusKASSA biedt u optioneel de klantenspaarsysteem aan. Tijdens de verkoop scant u eenvoudig weg de klantenpas en de gehele verkoop wordt op de klantenpas overgeboekt, waardoor de klant wordt beloond voor de loyaliteit.

Urenregistratie

De MplusKASSA beschikt over een optionele module Tijdregistratie. Met de module Urenregistratie krijgt u grip op uren. Bekijk per filiaal wie er ingeklokt en uitgeklokt is. De gewerkte uren van alle medewerkers staan overzichtelijk op een rij. Het is mogelijk om deze module te koppelen aan diverse planningspakketten. Dit draagt bij aan een optimale bedrijfsvoering.

• Betrouwbaarheid
• Het werken met verschillende medewerkers door elkaar
• Productinformatie zoals ingrediëntdeclaratie en voedingswaarden worden vanuit Compad aangeboden aan de MplusKASSA
• Mogelijkheid om bestellingen van winkelklanten op naam te registreren
• Levering op rekening mogelijk
• Modern klantenpassysteem

Wie gingen u al voor

De MplusKASSA worden in in Nederland en België verkocht door verschillende kassaleveranciers. De MplusKASSA wordt ondermeer ingezet bij Echte Bakker Zijlema, Bakker Joost, Bakkerij Stam en Bakkerij Wijnsma.

Eerlijke prijs

Omdat wij nauw samenwerken met de meeste MplusKASSA kassaleveranciers in Nederland en België kunt u eenvoudig weg uw kassaleverancier kiezen die voldoet aan uw eigen eisen. Zowel qua betrokkenheid, service en prijs. Dat is wel zo eerlijk vinden wij.

Dankzij onze intensieve samenwerking met de meesteMplusKASSA leveranciers weten zij exact hoe zij uw nieuwe kassa moeten inrichten om een zo optimaal mogelijke aansluiting te realiseren met Compad Bakkerij.

Eerlijke prijs

Omdat wij nauw samenwerken met vrijwel alle MplusKASSA kassaleveranciers in Nederland en België kunt u eenvoudigweg uw kassaleverancier kiezen die voldoet aan uw eigen eisen. Zowel qua betrokkenheid, service en prijs. Dat is wel zo eerlijk vinden wij.

Dankzij onze intensieve samenwerking met vrijwel alle MplusKASSA leveranciers weten zij exact hoe zij uw nieuwe kassa moeten inrichten om een zo optimaal mogelijke aansluiting te realiseren met Compad Bakkerij.

Bolt Kassa

Contactgegevens Bolt Kassa

Bolt Kassa
Lynbaan 31
8941 BR
Leeuwarden
058 215 7000
www.bolt.nl

Kassanet Pieterse

Contactgegevens Kassanet Pieterse

Kassanet Pieterse
Gelderlandhaven 7b
3433 PG
NIEUWEGEIN
030-2523129
www.pieterse.nl

Leza

Contactgegevens Leza

Leza
Van Dedemstraat 6
1624 NN
Hoorn
0229-562110
www.leza.nl

Nuus

Contactgegevens Nuus

Nuus
Grondzijl 16
9731 DG
Groningen
050 – 820 0032
www.nuus.nl

Opsomer

Contactgegevens Opsomer

Opsomer
Natiënlaan 61
8300
Knokke-Heist
+32 (0)50 62 18 68
www.opsomerbvba.be

Bolt Kassa
Lynbaan 31
8941 BR
Leeuwarden
058 215 7000
www.bolt.nl

Kassanet Pieterse
Gelderlandhaven 7b
3433 PG
NIEUWEGEIN
030-2523129
www.pieterse.nl

Leza
Van Dedemstraat 6
1624 NN Hoorn
0229-562110
www.leza.nl

Nuus
Grondzijl 16
9731 DG Groningen
050 – 820 0032
www.nuus.nl

Opsomer
Natiënlaan 61
8300 Knokke-Heist
+32 (0)50 62 18 68
www.opsomerbvba.be