Compad Bakkerij SQL editie

De nieuwste editie van Compad Bakkerij slaat zijn gegevens op in de Microsoft SQL server. Dankzij deze opslagmethode zijn uw gegevens overal in de wereld te benaderen en is een snelle en veilige gegevens opslag gegarandeerd. De Compad Bakkerij SQL editie staat toe dat ook andere applicaties uw gegevens rechtstreeks kunnen benaderen.

Meer informatie

074-3200 000

Compad Bakkerij SQL editie

De nieuwste editie van Compad Bakkerij slaat zijn gegevens op in de Microsoft SQL server. Dankzij deze opslagmethode zijn uw gegevens overal in de wereld te benaderen en is een snelle en veilige gegevens opslag gegarandeerd. De Compad Bakkerij SQL editie staat toe dat ook andere applicaties uw gegevens rechtstreeks kunnen benaderen. Dit biedt u ontelbare integratie mogelijkheden waarmee u in staat wordt gesteld om onder ander eigen deskboard functies (grafieken) te creëren.
Maar de SQL blinkt vooral uit in snelle gegevens uitwisseling en betrouwbare dataopslag, ongeacht het aantal “gelijktijdige” gebruikers dat gebruik maakt van Compad Bakkerij. Deze gebruikers kunnen de Bakkerij Software vanuit verschillende locaties benaderen.

Migratie vanuit verschillende bakkerijsoftwarepakketten is snel en eenvoudig.

Voordelen SQL Database editie Compad Bakkerij:

  • Snel
  • Overal toegankelijk
  • super betrouwbaar
  • Integreerbaar met andere systemen
  • Meerdere gebruikers gelijktijdig
  • Betrouwbare Microsoft technologie

Meer weten?

Meer weten over Compad Bakkerij SQL editie of wilt u de overstap maken naar de SQL editie?
Neem dan contact met ons op.