Compad Bakkerij, de bakkerijoplossing voor iedere brood- en banketbakker

Als bakker heeft u dagelijks te maken met veel administratieve handelingen zoals het verwerken van uw bestellingen, maken van baklijsten en facturen. Deze dagelijkse handelingen zijn niet alleen tijdrovend, maar zijn ook nog eens foutgevoelig.
Met Compad Bakkerij kunt u uw (internet)bestellingen op eenvoudige wijze verwerken tot baklijsten, productielijsten en leverbonnen/facturen. Ook het maken van uw warenwettelijke etiketten en productspecificaties doet u met Compad Bakkerij. Daarnaast biedt de bakkerij software van Compad Bakkerij u een financiële koppeling, kassakoppeling, koppeling met de webshop en nog veel meer voor een efficiente bedrijfsvoering van uw bakkersbedrijf.

Meer informatie

074-3200 000

Waarom overstappen naar Compad Bakkerij

 • Prijs

 • Kwaliteit

 • Eenvoud

 • Bedieningsgemak

 • Mogelijkheden

 • Eigen layouts

 • 24/7 professionele ondersteuning

Specifieke functies voor de bakker

Compad Bakkerij ontwikkelt al bakkerijsoftware al sinds 1995. Het is daarom dat wij de taal van de bakker spreken en voortdurend met u meedenken in oplossingen. Ook de onderstaande specifieke functies in Compad Bakkerij dragen bij aan een effectieve en stabiele bedrijfsvoering.

Variatie

Compad Bakkerij biedt de mogelijkheid om een artikel in verschillende variaties aan te bieden. Dat maakt het beheer van artikelen een stuk eenvoudiger. Zo kan een wit brood verkocht worden als een gesneden/ongesneden brood of een half brood. Waarbij bij de laatste variatie de prijs automatisch wordt gehalveerd en eventueel een toeslag op de gehalveerde prijs wordt berekend. Deze functionaliteit is bij sommige bakkersbedrijven ook wel bekend onder de naam subcodes.

Taarten oplossing

Klanten hebben een hoge verwachting als het gaat taarten. Taarten worden steeds vaker geheel aan wens van de klant gemaakt. Denk hierbij aan smaak van de vulling, aanzetrand van krokante nootjes in plaats van amandelschaafsel, persoonlijke foto op de taart en extra kaarsjes. De kunst is om uw banketbakkers het overzicht te bieden dat fouten tot het minimum worden gereduceerd. Compad Bakkerij biedt deze mogelijkheid middels de attributen.

Hiermee kunt u product specifieke kenmerken op artikelniveau vastleggen en afdrukken op overzichtelijke koelinglijsten, productielijsten, leverbonnen en zelfs werkbonnen.

Wat bieden wij nog meer…

 • Importmogelijkheden vanuit andere bakkerijsystemen

 • Excel importlijsten waarmee u snel en eenvoudig gegevens kunt importeren vanuit uw huidige systeem zoals: artikelbestand, klantenbestand, grondstoffen en recepturen.

 • Diverse koppelingen naar oa webshop, zakelijke bestelmodule, diverse boekhoudprogramma’s, PC data, EDI en Bumbal

 • Compad Bakkerij koppelt aan verschillende type kassasystemen, zoals de Vectron, DiGi, Mplus en VJA kassa.

 • Compad Bakkerij is ook verkrijgbaar in SQL versie waarbij gegevens worden opgeslagen op de Microsoft SQL server

Prijs/kwaliteit

Onze Compad Bakkerij pakketten zijn al beschikbaar vanaf € 2500,-
(€ 1.880,- aanschaf Compad Bakkerij Starterspakket en € 620,- eerste jaar helpdesk en onderhoud)

Enkele die u al voor zijn gegaan