VJA kassa

Varenkamp & Jansen Automatisering, kortweg VJA is geen onbekende winkelautomatisering. Al vele jaren ontwikkeld VJA software oplossingen voor verschillende branches zoals drogisterijen, kledingzaken, supermarkten, musea, tuincentra, dierenwinkels, verzorgingstehuizen en andere Retail. Dankzij de goed doordachte opbouw van de software  kan de basis functionaliteit wordt uitgebreid met extra functies zoals voorraad, bestellingen, facturatie en dergelijke. VJA staat in de branche bekend als een oplossingsgerichte partner in winkelautomatisering.

Snelle en eenvoudige
verkoopregistratie

Bestellingen ingeven

Kantoor bestellingen worden
door de kassa ontvangen

Intergratie met webshop

Snelle en eenvoudige bediening dmv productgroepen

Pin koppeling

• Snelle en eenvoudige verkoopregistratie
• Bestellingen ingeven
• Kantoor bestellingen worden door de kassa ontvangen
• Intergratie met webshop
• Snelle en eenvoudige bediening dmv productgroepen
• Pin koppeling

Met VJA Kassa kiest u voor slim verkopen

Kiest u voor een kassaoplossing van VJA, dan kiest u voor een zeer slimme en betrouwbare kassa.  Want naast de verkoop registratie kunnen op de kassa ook bestellingen en op rekening verkopen worden geregistreerd. Deze bestellingen en op rekening verkopen wordt dan direct in Compad Bakkerij verwerkt tot productielijsten, verdeellijsten, leverbonnen en facturen. Bijzonder aan deze slimme kassa is dat de webshop bestellingen en andere bestellingen door Compad Bakkerij kunnen worden aangeboden aan VJA. De winkelbediende heeft dus altijd een compleet overzicht van de bestellingen ongeacht waar en hoe deze bestelling is geregistreerd.

De vele mogelijkheden van de VJA Kassa

Overzichtelijk schermen

De kassa software van VJA heeft een duidelijke en overzichtelijk bedieningsscherm wat snelle registratie van verkopen mogelijk maakt. Zo kunt u artikelen indelen in verschillende groepen en zelf bepalen welke artikelen en groepen u op uw kassascherm wilt weergeven.

Bestellingen op de kassa

De kassa software van VJA biedt de mogelijkheid om bestellingen van winkelklanten op naam/adres te registreren. Alle geregistreerde bestellingen worden aan het eind van de dag automatisch overgenomen in Compad Bakkerij, zodat u beschikt over de juiste productielijsten en de bestelde producten klaarliggen in de winkel.

Facturering

Een levering op rekening, dat kan ook eenvoudig met de kassa. De bediende geeft tijdens de registratie op een bepaald moment aan om welke klant het gaat. Om de verkoopregistratie af te ronden kiest de bediende betalen op rekening. Compad Bakkerij  zal ervoor zorgen dat de geleverde producten netjes worden gefactureerd tegen de bij de software bekende betalingscondities.

Webshop bestellingen

Een levering op rekening, dat kan ook eenvoudig met de kassa. De bediende geeft tijdens de registratie op een bepaald moment aan om welke klant het gaat. Om de verkoopregistratie af te ronden kiest de bediende betalen op rekening. Compad Bakkerij  zal ervoor zorgen dat de geleverde producten netjes worden gefactureerd tegen de bij de software bekende betalingscondities.

Met meerdere medewerkers op een kassa

Op de kassa kunt u met meerdere medewerkers gelijktijdig werken. De eerste medewerker slaat eerst een aantal broden aan om vervolgens het brood te snijden. De tweede medewerker slaat na het inpakken van het gebak de producten aan om daarna de gewenste broodjes te pakken. Ondertussen kan de eerste medewerker de bon weer oppakken om deze af te rekenen. Deze werkwijze kunt u niet alleen toepassen op één kassa, maar ook op meerdere kassa’s waardoor een medewerker de bon kan meenemen van de ene kassa naar de andere kassa. En dat alles uiteraard supersnel.

Wie gingen u al voor

De VJA Kassa software wordt in Nederland ontwikkeld en verkocht door verschillende kassaleveranciers door geheel Nederland. De VJA Kassa wordt o.a. gebruikt bij supermarkten, drogisteren en bakkersbedrijven zoals Bakkerij Jan Schrieks.

Eerlijke prijs

Omdat wij nauw samenwerken met vrijwel alle VJA wedervekopers in Nederland kunt u eenvoudigweg uw kassaleverancier kiezen die voldoet aan uw eigen eisen. Zowel qua betrokkenheid, service en prijs. Dat is wel zo eerlijk vinden wij.

Dankzij onze intensieve samenwerking met vrijwel alle VJA leveranciers weten zij exact hoe zij uw nieuwe kassa moeten inrichten om een zo optimaal mogelijke aansluiting te realiseren met Compad Bakkerij.

Eerlijke prijs

Omdat wij nauw samenwerken met alle VJA kassaleveranciers in Nederland kunt u eenvoudigweg uw kassaleverancier kiezen die voldoet aan uw eigen eisen. Zowel qua betrokkenheid, service en prijs. Dat is wel zo eerlijk vinden wij.

Dankzij onze intensieve samenwerking met alle VJA kassaleveranciers weten zij exact hoe zij uw nieuwe kassa moeten inrichten om een zo optimaal mogelijke aansluiting te realiseren met Compad Bakkerij.

VJA

Contactgegevens VJA

VJA Software
Fluitekruidstr. 43
4461 MG Goes
0113-211318
www.vja.nl

Jan Kassa

Contactgegevens Jan Kassa

Jan Kassa
Handelsweg 14
4387 PC Vlissingen
0118-460064
www.jankassa.nl

Marcel Oud Kasregisters

Contactgegevens Marcel Oud

Marcel Oud Kasregisters
Jan Glijnisweg 29 b
1703 RK Heerhugowaard
072-5713155
www.mokas.nl

WeKa Afrekensystemen

Contactgegevens WeKa

WeKa Afrekensystemen
Klimmenderstraat 27
6343 AA Klimmen
045-4052733
www.w-k.nl

Unieservice

Contactgegevens Unieservice

Unieservice
Rijksweg 17
5854 AR Bergen Lb.
0485-341200
www.unieservice.nl