HACCP

HACCP is een preventief systeem dat door bedrijven zelf moet worden uitgevoerd. Door de gezondheidsrisico’s in bereidings- en behandelingsprocessen op te sporen en deze vervolgens beheersbaar te maken, wordt de veiligheid van het product verhoogd.

Meer informatie

074-3200 000

HACCP – schoonmaak

Met de optionele module HACCP kunt u in Compad Bakkerij het HACCP logboek bijhouden waarin in u precies kunt bijhouden wanneer er is schoon gemaakt en door wie. Deze kunt u precies registreren in een speciaal logboek. In dit logboek kunt u ook meerdere winkels bijhouden.

HACCP – inventaris

Compad Bakkerij ook over een HACCP inventarislijst HACCP logboek, waarin kunt u alle informatie over uw machines bijhouden, zoals de aanschaf, inspectie, onderhoud en temperatuurmeting. Er is zelfs een mogelijkheid om een pdf-document van uw handleiding te koppelen, zodat u deze nooit meer kwijt bent.

HACCP – ongediertebestrijding

Met Compad Bakkerij Enterprise of de optionele module Haccp-ongedierte bestrijding kunt verschillende Haccp registraties bijhouden. Zo kunt u aangeven welke bestrijdingsmiddelen u gaat gebruiken tegen de eventuele ongedierte binnen uw bakkerij, muizenkist, insectenval ed. Ook kunt u inspectiepunten vastleggen, nieuwe inspectiepunten toevoegen en bestaande inspectiepunten wijzigen.
Daarnaast kunt u de locatie aangeven en aangeven of er op dit moment een besmetting is of niet. Ook de frequentie van onderhoud kunt u bijhouden. En observaties kunnen bijgehouden worden in een speciaal logboek.