Bestellingen

Het vastleggen van bestellingen gaat dankzij de overzichtelijke invoerschermen heel erg makkelijk en snel. Alle bestellingen zoals eenmalige orders, vaste bestellingen, bestellijst orders en prognose orders, alsmede internet bestellingen en orders die zijn geregistreerd op uw kassasysteem worden zonder problemen door Compad Bakkerij verwerkt tot productielijsten.

Meer informatie

074-3200 000

Eenmalige orders

Orders op de computer voert u door middel van simpele en overzichtelijke stappen in. Eerst de gewenste leverdatum en vervolgens de klant. De voorkeur instellingen van de afnemer, zoals leveringmethode, bezorgkosten en zo voort worden direct overgenomen in de nieuwe bestelling. Per orderregel geeft u het gewenste product en het aantal in.
Compad Bakkerij bepaalt op basis van de vastgelegde afspraken, de prijs van het bestelde artikel en houdt automatisch rekening met reclames, prijsafspraken en prijsstaffels. Uiteraard heeft u altijd de mogelijk om de prijs handmatig te wijzigen en per orderregel opmerkingen toe te voegen.

Vaste bestellijst

Bij frequent terugkerende orders kunt u gebruik maken van een vaste bestellijst. Door het oproepen van een dergelijke bestellijst worden alle vooraf vastgelegde instellingen automatisch in de bestelling overgenomen. Binnen Compad Bakkerij kunt u een onbeperkt aantal orders vastleggen voor nu en in de verre toekomst.

Webshop bestellingen

Compad biedt u de mogelijkheid om uw klanten hun bestellingen te laten doen via de webshop. Wij maken uw webshop geheel in uw eigen huisstijl en leveren deze kant en klaar op voorzien van al uw artikelen. Uw webshop is dus direct operationeel! Onze webshop heeft een koppeling met Compad Bakkerij, waardoor al uw bestellingen direct zichtbaar zijn op uw productielijsten.

Online zakelijk bestellen

Naast onze webshop voor uw particuliere klanten biedt Compad u ook een online bestel module voor uw zakelijke klanten. Hierin zet u vooraf een bekend assortiment voor uw klant klaar voor uw afnemer, waaruit hij dagelijks zijn bestellingen kan doen.

Bestellingen op de kassa

Compad Bakkerij biedt u de mogelijk om met verschillende merken en typen kassasystemen te koppelen zoals: Vectron, Casman en Digi. Met enkele handelingen heeft u antwoord op vragen zoals: “Wanneer heb ik het laatste witbrood verkocht?”, “Wat is mijn omzet aan mokkapunten?”, “Hoeveel walnotenbroodjes zijn er verkocht?”. Maar u vindt ook antwoord op zaken zoals “Welke producten zijn er voor morgen besteld?” en “Zijn er nog producten op rekening verkocht?”.