Traceability

Traceability betekend letterlijk traceerbaarheid. Met traceability heeft u de mogelijkheid om de productbatch (order van een product) te achterhalen door inzicht te krijgen in de productielijn. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan de toegepaste grondstoffen die u geleverd krijgt, productieprocessen tot aan de uiteindelijke verkoop van uw eindproduct in de winkel. Maar ook op het bewerken van uw halffabrikaten kan traceability worden toegepast.

Meer informatie

074-3200 000

Wanneer is traceability belangrijk

Traceability kan belangrijk zijn wanneer er klachten komen van uw afnemers over uw eindproducten dat het product niet voldoet. Dit kan het liggen aan een productiefout of aan een niet dergelijke grondstof. Wanneer deze zijn vastgelegd kunnen ondeugdelijke producten en/of grondstoffen eenvoudig worden getraceerd. En word bij een terugroepactie het aantal producten beperkt, omdat alle data tijdens de productie wordt bijgehouden.

Traceability voor uw bedrijf

Om deze traceerbaarheid van uw producten te laten slagen binnen uw bedrijf zult u alle informatie over van uw product wat betreft inkoop (grondstof ed) moeten vastleggen in Compad Bakkerij. Deze functionaliteit is beschikbaar in ons enterprise pakket.