De betrouwbaarheid van wegen

Digi is de naam op weeggebied en u kent hem wellicht van de zelfbedieningsweegschalen op de groenteafdeling van uw supermarkt. De digiweegschalen zijn zeer robuust en hebben een lange levensduur.

Artikelen

Productgroepen ingeven

Robuuste behuizing

Digi

Slag- en krasvaste touchscreen

Ingebouwde weegschaal

Geïntegreerde bonprinter

• Artikelenbeheer
• Artikelgroepen
• Slag- en krasvaste touchscreen
• Robuuste behuizing
• Ingebouwde weegschaal
• Geïntegreerde bonprinter

Robute weegschalen met een lange levensduur

Wanneer u kiest voor een oplossing van Digi, kiest u voor een combinatie van weegschaal en kassa in één! Een robuuste weegschaal met een koppeling naar Compad Bakkerij zodat u al uw artikelen en productdeclaraties vanuit Compad Bakkerij door kunt sturen naar de kassa.

De vele mogelijkheden van de Digiweegschaal

Productinformatie

Productinformatie zoals ingrediënt declaratie, voedingswaarden worden vanuit Compad Bakkerij aangeboden aan de Digi weegschaalkassa. Deze informatie kan op de Digi kassa worden getoond op het venster of desgewenst worden afgedrukt op een bon.

Etiketteren direct vanuit de weegschaal

De Digi weegschaalkassa beschikt over een snel wisselbare bonprintunit, waardoor u de kassarol snel en eenvoudig kunt vervangen door een etikettenrol. Hierdoor kunt u de Digi niet alleen gebruiken voor de verkoop, maar ook voor etikettering.

Bestellingen op de kassa

De Digi weegschaal biedt de mogelijkheid om bestellingen van winkelklanten op naam te registreren. Alle geregistreerde bestellingen worden aan het eind van de dag automatisch overgenomen in Compad Bakkerij, zodat u beschikt over de juiste productielijsten en de bestelde producten klaarliggen in de winkel

kassa

Factureren

Een levering op rekening, dat kan ook eenvoudig met de Digi weegschaal. De medewerker geeft vooraf aan om welke klant het gaat. Registreert vervolgens de geleverde producten en slaat simpel weg af door middel van de betaalwijze op rekening. Compad Bakkerij herkent deze kassatransactie en zal ervoor zorgen dat de geleverde producten netjes worden gefactureerd tegen de bij de software bekende betalingscondities.

Snelle registratie van artikelen

Dankzij het 12.1”inch touchscherm kunt u de Digi weegschaal eenvoudig bedienen en past het navigatievenster zich automatisch aan aan de registratiemodus waarin u zich bevindt. De artikelen zijn overzichtelijk gerubriceerd in meerdere pagina’s. Dat maakt de registratie van de artikelen snel en eenvoudig. Het venster kan geheel naar uw eigen voorkeur worden ingedeeld en vanaf Compad worden geprogrammeerd.

Meerdere medewerkers tegelijkertijd op de kassa

Op de Digi kunt u met meerdere medewerkers tegelijkertijd werken. De eerste medewerker slaat eerst een aantal broden aan om vervolgens het brood te snijden. De tweede medewerker slaat na het inpakken van het gebak de producten aan om daarna de gewenste broodjes te pakken. Ondertussen kan de eerste medewerker de bon weer oppakken om deze af te rekenen. Deze werkwijze kunt u niet alleen toepassen op één kassa, maar ook op meerdere kassa’s waardoor een medewerker de bon kan meenemen van de ene kassa naar de andere kassa. En dat alles uiteraard supersnel.

• Betrouwbaarheid
• Slag- en krasvrij touchscreen
• Het werken met verschillende medewerkers tegelijkertijd
• Productinformatie zoals ingrediëntdeclaratie en voedingswaarden worden vanuit Compad aangeboden aan de Digi weegschaal
• Altijd het juiste allergenenadvies dankzij de koppeling met Compad Bakkerij
• Etikettering direct vanuit de weegschaal
• Levering op rekening mogelijk
• Modern klantenpassysteem

Wie gingen u al voor

De Digi weegschalen treft u niet alleen aan bij de verschillende afdelingen van de Jumbo supermarkten, maar ook bij vele bakkersbedrijven zoals Meesterbakker Voskamp in Spijkenisse (17 winkels), Bakkerij Ten Hove (1 winkel) en Meesterbakker van Iersel (15 winkels). Dankzij de nauwe samenwerking tussen Digi en Compad bent u altijd verzekerd van een goed functionerende oplossing.

Samenwerking

Wij werken nauw samen met Digi Nederland BV. Dankzij deze intensieve samenwerking weet Digi exact hoe zij uw nieuwe kassa moet inrichten om een zo optimaal mogelijke aansluiting te realiseren met Compad Bakkerij.

Samenwerking

Wij werken nauw samen met Digi Nederland BV. Dankzij deze intensieve samenwerking weet Digi exact hoe zij uw nieuwe kassa moet inrichten om een zo optimaal mogelijke aansluiting te realiseren met Compad Bakkerij.

Digi Nederland

Contactgegevens Digi Nederland

Digi Nederland BV
Impuls 75
1446 WC
Purmerend
0299 – 405 555
www.digi-weegschalen.nl

Digi Nederland BV
Impuls 75
1446 WC Purmerend
0299 – 405 555
www.digi-weegschalen.nl