Implementatietraject

Bij Compad bent u niet alleen op het juiste adres voor een betaalbare softwareoplossing voor uw bakkerij. Wij helpen u ook bij een snelle en efficiënte ingebruikname van de software. In een aantal slagvaardige trainingssessies helpen onze ervaren trainers u doeltreffend op weg naar een efficiënte bedrijfsvoering, zodat u al binnen 7 dagen volledig aan de slag kunt met Compad Bakkerij!

De kosten van het online implementatie traject bedragen € 1295,-

De kosten van het implementatie traject met één training op locatie bedragen € 1499,-

Eerste sessie

Artikelassortiment ingeven

Het installeren software en vastleggen artikelen

 • In de eerste sessie zal onze bakkerijspecialist de software installeren en u een uitleg geven over het beheren van uw artikelen in Compad Bakkerij.
 • Na deze eerste trainingssessie gaat u direct aan de slag om uw artikelassortiment in de bakkerijsoftware vast te leggen. Hierbij kunt u gebruik maken van het standaard artikelassortiment dat met de software wordt meegeleverd.

Tweede sessie

Klanten vastleggen in de software

Vastleggen klantenbestand

 • Tijdens deze tweede sessie zal onze specialist uw eventuele vragen beantwoorden die u heeft opgedaan tijdens tijdens het vastleggen van uw artikelassortiment.
 • Vervolgens wordt u uitgelegd hoe u uw klanten in de software kunt vastleggen.
 • Na deze trainingssessie gaat u zelfstandig verder met het ingeven van uw afnemers.

Derde sessie

Bestellingen ingeven en productieplanning maken

Ingeven bestelling en maken productieplanning

 • De derde sessie richt zich op het ingeven van de eerste bestellingen en het maken van een productieplanning.
 • Dit is tevens het moment dat u Compad Bakkerij volledig in gebruik gaat nemen binnen uw bakkersbedrijf.
 • Vanaf nu af aan werkt u al met Compad Bakkerij binnen uw bedrijf.

Vierde sessie

Facturen afdrukken en versturen

Factureren

 • Eén week na de installatie volgt de vierde trainingssessie, waarin u daadwerkelijk uw eerste facturen gaat afdrukken en versturen.
 • Onze productspecialist zorgt er voor dat alles volledig in uw huisstijl wordt afgedrukt.
 • Uw bakkerij is nu binnen zeven dagen volledig overgestapt op Compad Bakkerij.

Na iedere trainingssessie ontvangt u van onze productspecialisten een samenvatting van de sessie, waarin middels overzichtelijke schema’s en schermafdrukken de informatie die u tijdens de training is gegeven nogmaals in het kort is samengevat. Op deze manier kunt u tijdens de training zich volledig richten op de training zelf en heeft u een helder en duidelijk naslagwerk.

Dankzij het gebruik van de laatste technieken zijn wij in staat om alle trainingen en ondersteuning op afstand voor u te realiseren. Dat betekent dat wij tegen scherpe prijzen u kunnen helpen bij de implementatie en het in gebruik nemen van de software, waar uw bakkersbedrijf ook gevestigd is.

Het implementatietraject bestaat uit 4 trainingssessies. Extra trainingen en opfriscursussen  aan bijvoorbeeld nieuwe medewerkers worden in rekening gebracht op basis van nacalculatie. Wij verwijzen u hiervoor naar onze tarieven.