Implementatie traject

Bij Compad bent u niet alleen op het juiste adres voor een betaalbare softwareoplossing voor uw bakkerij. Wij helpen u ook bij een snelle en efficiënte ingebruikname van de software. In een aantal slagvaardige trainingssessies helpen onze ervaren trainers u doeltreffend op weg naar een efficiënte bedrijfsvoering, zodat u al binnen 7 dagen volledig aan de slag kunt met Compad Bakkerij!

De kosten van het online implementatie traject bedragen € 1495,-

Meer informatie

074-3200 000

Eerste sessie

Artikelassortiment ingeven

Het installeren software en vastleggen artikelen

 • In de eerste sessie zal onze bakkerijspecialist de software installeren en u een uitleg geven over het beheren van uw artikelen in Compad Bakkerij.
 • Na deze eerste trainingssessie gaat u direct aan de slag om uw artikelassortiment in de bakkerijsoftware vast te leggen. Hierbij kunt u gebruik maken van het standaard artikelassortiment dat met de software wordt meegeleverd.

Tweede sessie

Klanten vastleggen in de software

Vastleggen klantenbestand

 • Tijdens deze tweede sessie zal onze specialist uw eventuele vragen beantwoorden die u heeft opgedaan tijdens tijdens het vastleggen van uw artikelassortiment.
 • Vervolgens wordt u uitgelegd hoe u uw klanten in de software kunt vastleggen.
 • Na deze trainingssessie gaat u zelfstandig verder met het ingeven van uw afnemers.

Derde sessie

Bestellingen ingeven en productieplanning maken

Ingeven bestelling en maken productieplanning

 • De derde sessie richt zich op het ingeven van de eerste bestellingen en het maken van een productieplanning.
 • Dit is tevens het moment dat u Compad Bakkerij volledig in gebruik gaat nemen binnen uw bakkersbedrijf.
 • Vanaf nu af aan werkt u al met Compad Bakkerij binnen uw bedrijf.

Vierde sessie

Facturen afdrukken en versturen

Factureren

 • Eén week na de installatie volgt de vierde trainingssessie, waarin u daadwerkelijk uw eerste facturen gaat afdrukken en versturen.
 • Onze productspecialist zorgt er voor dat alles volledig in uw huisstijl wordt afgedrukt.
 • Uw bakkerij is nu binnen zeven dagen volledig overgestapt op Compad Bakkerij.

Na iedere trainingssessie ontvangt u van onze productspecialisten een samenvatting van de sessie, waarin middels overzichtelijke schema’s en schermafdrukken de informatie die u tijdens de training is gegeven nogmaals in het kort is samengevat. Op deze manier kunt u tijdens de training zich volledig richten op de training zelf en heeft u een helder en duidelijk naslagwerk.

Dankzij het gebruik van de laatste technieken zijn wij in staat om alle trainingen en ondersteuning op afstand voor u te realiseren. Dat betekent dat wij tegen scherpe prijzen u kunnen helpen bij de implementatie en het in gebruik nemen van de software, waar uw bakkersbedrijf ook gevestigd is.

Het implementatietraject bestaat uit 4 trainingssessies welke binnen een half jaar na de start van het implementatietraject dient te worden afgerond.
Extra trainingen en opfriscursussen aan bijvoorbeeld nieuwe medewerkers worden in rekening gebracht op basis van nacalculatie. Wij verwijzen u hiervoor naar onze tarieven.