OrderNow, de online bestelmodule voor uw zakelijke afnemers

Met OrderNow, online bestelportaal van Compad Bakkerij, kunnen uw zakelijke afnemers zelf hun eigen bestellingen plaatsen en beheren.

Meer informatie

074-3200 000

Hoe vaak gebeurt het niet dat uw zakelijke afnemer op het laatste moment zijn bestelling wijzigt of annuleert. Vaak gebeurt dit via de telefoon of de mail, waarbij het dan nog wel eens voorkomt dat de mail niet (op tijd) gezien wordt of de aantekening van het telefoongesprek raakt zoekt. Dit levert nog wel eens een discussie op met uw klant.

Om deze fouten en discussies te voorkomen kunt u gebruik maken van onze online bestelmodule OrderNow. Met deze online bestelportaal van Compad Software,
kunnen uw zakelijke afnemers zelf hun eigen bestellingen plaatsen en beheren.

In Compad Bakkerij geeft u aan welke afnemers via OrderNow mogen bestellen en legt voor hen één of meerdere bestellijst(en) vast. Vervolgens kunt u vanuit Compad Bakkerij de noodzakelijke gegevens, zoals klanten, artikelen en assortimentslijsten aanbieden aan de internetbestelmodule OrderNow, waarbij uw klant zelf zijn bestelling plaatst en bewerkt. Deze geplaatste bestellingen komen automatisch binnen in Compad Bakkerij waardoor u zelf niks meer in hoeft te voeren. Dit betekent niet alleen geen discussie meer met uw klant maar ook een besparing in tijd!

Uw zakelijke afnemer plaatst zijn bestelling in OrderNow*

Vanaf het moment dat de artikelen en de klanten in OrderNow staan, kunnen uw afnemers eenvoudig hun bestelling plaatsen in enkele eenvoudige stappen. Per afnemer zijn er meerdere bestellijsten mogelijk en het is instelbaar of deze afnemer gebruik mag maken van de algemene bestellijst. En u kunt per afnemer instellen of deze ook andere producten buiten de bestellijst mag toevoegen. Het is ook mogelijk om producten toe te voegen welke al op de bestellijst staan. Deze optie is ideaal voor het bestellen van meerdere feesttaarten met opmerkingen.

De bestellingen kunnen meerdere dagen van te voren worden geplaatst door uw klant. Desgewenst kan uw afnemer de geplaatste bestelling nog wijzigen.
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt uw klant een orderbevestiging per email.

Werken met gemachtigden*

In OrderNow Professional kan er gewerkt worden met gemachtigden. Dit heeft als voordeel dat een bepaalde “plusgebruiker” bestellingen mag plaatsen voor andere gebruikers. Ideaal voor bijvoorbeeld zorginstellingen.
Maar ook een “winkelbediende” kan gemachtigd worden om bijvoorbeeld bestellingen voor klanten van de winkel te plaatsen. Wat weer ideaal is voor nabestellingen. Ten slotte is er de gebruiker: “Bakker”, hij is in staat om al uw klanten te beheren en voor hen te bestellen.

Nabestellingen*

OrderNow Professional biedt ook de mogelijkheid om een bestellijst beschikbaar te stellen vanaf een bepaald tijdstip. U geeft in Compad Bakkerij bij uw bestellijst daarvoor een starttijd op. Deze bestellijst zal dan op de laatste dag van levering vanaf het opgegeven tijdstip beschikbaar zijn in OrderNow. Een ideale oplossing als u bijvoorbeeld vanaf 15 uur een aparte bestellijst voor uitsluitend de nabestellingen wilt hanteren.

OrderNow houdt rekening met werkdagen en feestdagen*

Binnen OrderNow kunt u de periode instellen en het aantal dagen dat een bestellijst beschikbaar is.

Tevens biedt de online bestelmodule, OrderNow, de mogelijkheid om rekening te houden met werkdagen en feestdagen. Op deze manier kunnen uw klanten op dagen waarop de bakkerij gesloten is geen bestellingen plaatsen.

Ook kunt u het aantal dagen voor levering aangeven in OrderNow, dit in verband met de productie van sommige van uw producten zoals bijvoorbeeld desembrood.

Met één druk op knop haalt Compad Bakkerij voor u de internetbestellingen op. Ook kunt u aangeven of er nog bestellingen voor de volgende werkdag worden geaccepteerd.

Alle voordelen van OrderNow op een rij:

Koppeling met Compad Bakkerij

OrderNow is gekoppeld aan Compad Bakkerij. In Compad Bakkerij geeft u aan welke afnemers via OrderNow mogen bestellen en legt voor hen een of meerdere bestellijst(en) vast. Het is per afnemer instelbaar of deze ook andere producten buiten de bestellijst mag bestellen. De gegevens en instellingen stuurt u vanuit Compad Bakkerij door naar OrderNow, daar kan de afnemer middels een eigen gebruikersnaam en wachtwoord inloggen.

Zelf bestellingen plaatsen

Uw zakelijke afnemer kan zelf zijn eigen bestellingen plaatsen en beheren. Ook heeft de afnemers de mogelijkheid vaker op een dag de bestellijst kan gebruiken en zo zijn bestelling kan wijzigen.

Speciale bestellingen

Per bestellijst kunt u het aantal dagen voor levering aangeven, ideaal voor producten als desembrood.

Tijdwinst

Geen telefoontjes of mailberichten meer naar de bakkerij. Alle bestellingen worden door uw afnemers vastgelegd in OrderNow en middels één druk op de knop binnengehaald in Compad Bakkerij.

Geen onnodige discussie

U heeft nimmer meer een discussie of bepaalde artikelen wel of niet besteld zijn. Immers de bestelling is door uw afnemers zelf ingevoerd en bevestigd.

Werkdagen en feestdagen

In OrderNow wordt rekening gehouden met werkdagen en feestdagen. Uw afnemers kunnen op dagen dat de bakkerij gesloten is geen bestellingen plaatsen.
Ook kunt u de periode aangeven en het aantal dagen dat de bestellijst beschikbaar is.

Artikelen buiten de bestellijst

In OrderNow is het mogelijk om naast de bestellijst ook andere artikelen toe te voegen. Uiteraard kunt u per afnemer instellen of deze hiervoor toestemming krijgt of niet.
Ook is er de mogelijk om artikelen toe te voegen welke al op de bestellijst staan. Ideaal voor bestellingen van meerdere feesttaarten waar een opmerking bij moet komen.

Orderbevestiging

Na bevestiging ontvangt uw afnemer een orderbevestiging per mail van zijn bestelling.

Afleveradres

Naast het factuuradres is het mogelijk om ook een afleveradres op te geven in OrderNow. Deze functie is ideaal voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven en zorginstellingen met meerdere vestigingen.

Opmerking

In OrderNow is het mogelijk snel een opmerking te communiceren naar uw afnemers

Meerdere talen*

Meerdere talen beschikbaar, zoals engels, duits en frans. Ideaal voor uw buitenlandse afnemers.

Inzage vorige bestellingen*

In OrderNow Professional is het voor de afnemer mogelijk om vorige bestellingen in te zien. Op basis hiervan zou hij zijn nieuwe bestelling kunnen plaatsen.

Prognose en tellingen*

In OrderNow Professional is het mogelijk een twee maal daags een voorraadtelling bij te houden. En is het mogelijk een prognose te maken op basis van bestellingen van voorgaande weken.

Retouren*

In OrderNow Professional is het mogelijk om retouren door te geven. Middels deze functie kan een afnemer te veel bestelde producten via OrderNow retourneren aan bakker.

Overschot*

Middels deze functie is het mogelijk aan te geven hoeveel producten de afnemer over heeft. Op basis hiervan kan de afnemer zijn volgende bestelling aanpassen.

Werken met gemachtigden*

In OrderNow Professional is het mogelijk om te werken met gemachtigden. Hierbij kunnen gebruikers gemachtigd worden om bestellingen te plaatsen voor een andere gebruiker

Nabestellijst*

In OrderNow Professional is het mogelijk om bestellijsten beschikbaar te maken vanaf een bepaald tijdstip. Een ideale oplossing als u bijvoorbeeld vanaf 15u een aparte bestellijst voor uitsluitend de nabestellingen wilt hanteren.

• Gekoppeld aan Compad Bakkerij
• Uw afnemer plaatst eenvoudig zijn bestelling
• Mogelijkheid voor meerdere bestellijsten
• Mogelijkheid om vaker per dag te bestellen
• Tijdwinst
• Geen discussie over bestellingen
• Houdt rekening met werkdagen en feestdagen
• Klant ontvangt een orderbevestiging

*Optionele module. Deze funcionaliteit zit in OrderNow Professional.

Wie gingen u al voor

De volgende bedrijven zijn u al voorgegaan:
Bakkerij Voncken, Bakkerij Mestrom, Bakkerij Meinders, Bread & Delicious, Bakkerij Risseeuw, Bakkerij Den Soeten Inval, Bakkerij van Gils, Bekker van der Steen, Bakkerij van Veenen, Bakkerij Lemmens, Bakkerij Kaspers, Bakkerista, Bakkerij Schrieks, Bakkerij Jacobs, Bakkerij Gorthuis

Aanschaf

OrderNow

OrderNow is een extra bestelmodule, als uitbreiding op uw Compad Bakkerij pakket. Een abonnement op OrderNow, voor uw zakelijke afnemers, kunt u bestellen voor een vast bedrag van € 110,- per maand. Binnen dit abonnement kunt u een onbeperkt aantal zakelijke klanten aanmaken.

OrderNow Professional

Naast OrderNow hebben wij ook OrderNow Professional. In OrderNow Professional heeft u naast alle functionaliteiten van OrderNow ook de beschikking over de volgende extra functionaliteiten:

 • Retouren
 • Overschot
 • Prognose en telling
 • Inzage vorige bestellingen

U kunt OrderNow Professional bestelling voor een bedrag van € 150,- per maand. Binnen dit abonnement kunt u een onbeperkt aantal zakelijke klanten aanmaken.

Aanschaf

OrderNow

OrderNow is een extra bestelmodule, als uitbreiding op uw Compad Bakkerij pakket. Een abonnement op OrderNow, kost € 110,- per maand.

OrderNow Professional

Naast OrderNow hebben wij ook OrderNow Professional. In OrderNow Professional heeft u naast alle functionaliteiten van OrderNow ook de beschikking over de volgende extra functionaliteiten:

 • Retouren
 • Overschot
 • Prognose en telling
 • Inzag vorige bestellingen

Een abonnement op OrderNow Professional kost € 150,- per maand.

Nog geen Compad Bakkerij? klik hier voor meer informatie en bekijk welke mogelijkheden Compad Bakkerij voor uw bedrijf te bieden heeft.

OrderNow

110,-per maand
 • Online bestelmodule voor uw zakelijke afnemers
 • Gekoppeld aan Compad Bakkerij

OrderNow Professional

150,-per maand
 • Online bestelmodule voor uw zakelijke afnemers
 • Gekoppeld aan Compad Bakkerij
 • Retouren
 • Overschot
 • Prognose
 • Telling
 • Inzag vorige bestellingen
 • Werken met gemachtigden
 • Nabestellijst