Zakelijke bestellingen 2018-04-18T11:41:50+00:00

OrderNow, de online bestelmodule voor uw zakelijke afnemers

Hoe eenvoudig kan het zijn? Biedt uw afnemers de mogelijkheid om via OrderNow, de online bestelportaal van Compad Software, zelf hun eigen bestellingen te plaatsen en te beheren.

In Compad Bakkerij geeft u aan welke afnemers via OrderNow mogen bestellen en legt voor hen een bestellijst vast. Vervolgens kunt u vanuit Compad Bakkerij de noodzakelijke gegevens, zoals klanten, artikelen en assortimentslijsten aanbieden aan de internetbestelmodule OrderNow.

bestellijst

OrderNow ook iets voor uw bedrijf? Vraag een proefabonnement

Uw zakelijke afnemer plaatst zijn bestelling in OrderNow

Vanaf dat moment kunnen uw vaste klanten eenvoudig hun bestelling plaatsen via internet in enkele eenvoudige stappen. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt uw klant een orderbevestiging per email. Desgewenst kan uw afnemer de geplaatste bestelling nog wijzigen. Bestellingen kunnen meerdere dagen van te voren worden geplaatst door uw klant.

Ervaar de tijdwinst voor uw bedrijf! Vraag een proefabonnement

OrderNow houdt rekening met werkdagen en feestdagen

Met een druk op knop haalt Compad Bakkerij voor u de internetbestellingen op. Ook kunt u aangeven of er nog bestellingen voor de volgende werkdag worden geaccepteerd.

Tevens biedt de online bestelmodule, OrderNow, de mogelijkheid om rekening te houden met werkdagen en feestdagen. Op deze manier kunnen uw klanten op dagen waarop de bakkerij gesloten is geen bestellingen plaatsen.

eenmalige-order

OrderNow, de online bestelmodule voor uw bakkerij

De vele voordelen van OrderNow

Koppeling met Compad Bakkerij

OrderNow is gekoppeld aan Compad Bakkerij. In Compad Bakkerij geeft u aan welke afnemers via OrderNow mogen bestellen en legt voor hen een bestellijst vast, welke doorgestuurd wordt naar de online bestelmodule OrderNow. Daar kan de afnemer middels een gebruikersnaam en wachtwoord inloggen.

order now

Zelf bestellingen plaatsen

Uw zakelijke afnemer kan zelf zijn eigen bestellingen plaatsen en beheren via de online internet bestelmodule OrderNow.

Orderbevestiging

Na bevestiging ontvangt uw afnemer een orderbevestiging van zijn bestelling.

Werkdagen en feestdagen

In OrderNow wordt rekening gehouden met werkdagen en feestdagen. Uw afnemers kunnen op dagen dat de bakkerij gesloten is geen bestellingen plaatsen.

Tijdwinst

Geen telefoontjes of mailberichten meer naar de bakkerij. Alle bestellingen worden door uw afnemers vastgelegd in OrderNow en middels één druk op de knop binnengehaald in Compad Bakkerij.

Geen onnodige discussie

U heeft nimmer meer een discussie of bepaalde artikelen wel of niet besteld zijn. Immers de bestelling is door uw afnemers zelf ingevoerd en bevestigd.

Meerdere talen

Meerdere talen beschikbaar, zoals engels, duits en frans. Ideaal voor uw buitenlandse afnemers.

• Gekoppeld aan Compad Bakkerij
• Uw afnemer plaatst eenvoudig zijn bestelling
• Tijdwinst
• Geen discussie over bestellingen
• Houdt rekening met werkdagen en feestdagen
• Klant ontvangt een orderbevestiging

Wie gingen u al voor

De volgende bedrijven zijn u al voorgegaan:
Bakkerij Voncken, Bakkerij Mestrom, Bakkerij Meinders, Bread & Delicious, Bakkerij Risseeuw, Bakkerij Den Soeten Inval, Bakkerij van Gils, Bakkerij Peeters, bakkerij Tersteeg, Bakkerij De Lucx

Aanschaf

OrderNow is een extra bestelmodule, als uitbreiding op uw Compad Bakkerij pakket. Een abonnement op OrderNow, voor uw zakelijke afnemers, kunt u bestellen voor een bedrag van € 69,- per maand.

Aanschaf

OrderNow is een extra bestelmodule, als uitbreiding op uw Compad Bakkerij pakket. Een abonnement op OrderNow, voor uw zakelijke afnemers, kunt u bestellen voor een bedrag van € 69,- per maand.

Nog geen Compad Bakkerij? klik hier voor meer informatie en bekijk welke mogelijkheden Compad Bakkerij voor uw bedrijf te bieden heeft.

OrderNow

69,-per maand
  • Online bestelmodule voor uw zakelijke afnemers
  • Gekoppeld aan Compad Bakkerij

Categorieën