Distributie

Het is voor uw afnemers zeer belangrijk dat u levert wat er besteld is, maar wat voor u als bakker voor een goede bedrijfsvoering ook belangrijk is, is dat u kunt factureren wat er geleverd is. Compad Bakkerij biedt u een waterdichte aansluiting tussen de bestellingen, productie, levering en facturering. Door middel van duidelijke, overzichtelijke leveringsbonnen kunt u de bestelde producten aan uw afnemers uitleveren.

Ook voor de bezorging biedt Compad Bakkerij diverse oplossingen, zoals een koppeling naar RouteLogic en Bumbal

Meer informatie

074-3200 000

Leverbonnen

Heeft u met uw afnemer afgesproken dat hij de geleverde producten op rekening mag betalen, dan kan Compad Bakkerij voor deze klanten automatisch leverbonnen afdrukken. Deze leverbonnen kunt u afhankelijk van de wens van uw debiteur, afdrukken met of zonder prijzen.

Contantbon

Voor de klanten die de bestelde producten bij levering dienen te betalen, kan Compad Bakkerij contantbonnen afdrukken. Een contantbon bevat naast een duidelijke weergave van de geleverde goederen, ook een uitsplitsing van de btw waardoor uw afnemer deze bon als factuur kan verwerken in zijn administratie.

Orderetiketten

Naast de leverings- en contantbonnen biedt Compad Bakkerij ook nog de mogelijkheid om
Orderetiketten af te drukken. Orderetiketten zijn stickers die bestemd zijn voor taart- en gebaksdozen. Deze etiketten zijn voorzien van de naam van de klant en een korte opsomming van de inhoud van de doos. Waarbij de software rekening houdt met de omvang van de doos en het aantal producten dat in één doos kan. Er gaat bijvoorbeeld altijd maar één taart in een doos, maar in één doos kunnen bijvoorbeeld maximaal 16 gebakjes. Bestelt de klant 25 gebakjes en een mokkataart, dan zal de software voor deze klant automatisch drie stickers afdrukken.

Optioneel

PC data

Compad Bakkerij biedt u een optionele module, waarmee u kunt een koppeling kunt maken met PC-Data. Deze kan gerealiseerd worden op basis van de orders of op basis van een productielijst.

Indien u kiest voor een koppeling op basis van de orders dan worden alle orders aangeboden aan het verdeelsysteem . U dient dan bij de klant vast te leggen welke klanten via het verdeelsysteem verdeelt dienen te worden en welke artikelen over het verdeelsysteem lopen. Het is ook mogelijk om het verdeelsysteem aan te sturen op basis van een verdeelstaat. In dat geval hoeft u bij de debiteuren en bij de artikelen niet aan te geven dat deze items via het verdeelsysteem lopen. In de verdeelstaat is namelijk al vastgelegd welke orders en artikelen via het verdeelsysteem lopen.

Wanneer het verdeelsysteem op basis van de productielijsten werkt, dan dient u binnen Compad Bakkerij vast te leggen welke productielijst(en) via het verdeelsysteem moeten lopen en welke niet.

Electronic Data Interchange (EDI)

Bij Electronic Data Interchange (EDI) levert uw afnemer de orders electronisch aan. Deze bestellingen worden door Compad Bakkerij automatisch verwerkt en uw afnemer ontvangt op dezelfde wijze electronische leverbonnen en facturen. De gegevens uitwisseling geschiedt via een gestandaardiseerd protocol en formaat. Samen met Transus kunnen wij u een complete EDI oplossing leveren.

RouteLogic

Compad Bakkerij biedt een koppeling met RouteLogic, de route-optimalisatie software & app voor de ultieme bezorging!

Jouw bestellingen uit Compad Bakkerij worden gekoppeld aan de software van RouteLogic. Plan je routes met route-optimalisatie software en licht je chauffeurs en klanten binnen enkele seconden in!

  • Plan je routes eenvoudig met meerdere voertuigen en bestellingen in enkele minuten, zonder stress!
  • Zonder enkel probleem opschalen als jouw bedrijf groeit!
  • Spreek tijdvakken (12-13u) af met je klant en weet door de geoptimaliseerde route dat je chauffeur altijd op tijd is!
  • Tijd om de rest van je werk te doen!
  • Bespaar tot 50% op brandstofkosten en arbeidsloon!
  • Jouw klanten zien waar je bent en hoe laat je exact langs komt!
  • Altijd bereikbaar de snelste route berekening op de markt!
  • Automatische herkenning ZE-zone adressen en laadpalen en laadtijd in routeplanning meegenomen

Lees meer over RouteLogic

Transport Bumbal

Tijdens het uitvoeren van de productieplanning kan Compad Bakkerij tevens de bezorginformatie aanbieden, zoals transport oplossingen als Bumbal. Middels Bumbal kunt u snel en eenvoudig bezorgafspraken inplannen. Via Bumbal wordt uw klant geïnformeerd over het verwachte bezorgmoment. Uw klanten hebben met Bumbal altijd inzicht in de planning en de status van hun bestelling, dankzij de integreerde app voor de chauffeurs. Zo worden uw klanten (afnemers) altijd op tijd en op de juiste wijze geïnformeerd.