Artikelbeheer

In Compad Bakkerij is het mogelijk om een onbeperkt aan artikelen, diensten en artikelgroepen vast te leggen. Standaard kunt u per artikel oa artikelcode, omschrijving, prijzen, reclames en recepturen bijhouden.  U kunt de artikelen ook koppelen aan artikelgroepen en assortimentsgroepen. Compad ondersteunt ook speciale producten en diensten zoals bezorgkosten, gesorteerde en samengestelde producten. Artikelen kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinde zoals prijslijsten, etiketten, schapkaarten, specificatiebladen, webshop en kassa.

Meer informatie

074-3200 000

Standaard assortiment

Compad Bakkerij wordt geleverd met verschillende artikelassortimenten voor verschillende landen. U kunt gebruik maken van het artikelassortiment voor de Nederlandse of de Belgische markt. Het standaard artikelassortiment dekt ongeveer 60 tot 80% van het assortiment van een gemiddeld bakkersbedrijf. Uw eigen specialiteiten kunt u eenvoudig toevoegen en producten die u niet verkoopt kunt u verwijderen. Zo maakt u een snelle start met Compad Bakkerij. Maar u kunt er ook voor kiezen om geen gebruik te maken van een standaard artikelassortiment en zo uw eigen artikelassortiment vast te leggen. Bovendien kunnen wij u helpen bij het importeren van uw artikelassortiment vanuit bijvoorbeeld Excel.

Klantgegevens zoals naam, adres, afleveradressen, prjsafspraken, kortingsregelingen, leverings- betalingscondities ed hoeft u in Compad Bakkerij maar éénmalig vast te leggen

Prijsafspraken

Binnen Compad Bakkerij kunt u een onbeperkt aantal artikelen vastleggen. Per artikel kunt u maximaal vijf prijstabellen vastleggen. Klanten en kassasystemen kunnen worden gekoppeld aan een van deze vijf prijstabellen. Daarnaast kunt u per afnemer specifieke prijsafspraken vastleggen.

Variaties

Binnen Compad Bakkerij kunt u op eenvoudige wijze een artikel combineren met een variatiecode, waardoor u een artikel kunt aanbieden in bijvoorbeeld verschillende verpakkingseenheden. Bijvoorbeeld zacht wit puntbroodje met een variatiecode per 6 of per 10. Of Wit vloer gesneden of ongesneden. Op deze manier blijft uw basis artikelassortiment klein en overzichtelijk, terwijl u uw afnemers wel verschillende varianten kunt aanbieden.

Natuurlijk ondersteunt Compad Bakkerij ook speciale producten en diensten, zoals bezorgkosten, gesorteerde producten en samengestelde producten.

Attributen

Speciaal voor de bijzondere taarten kent Compad Bakkerij de mogelijkheid van attributen. Per artikel kunt u maximaal 10 attributen vastleggen, waardoor u tijdens de order invoer aanvullende gegevens kunt vastleggen zoals het aantal personen, de smaak, extra jam, de aanzet of tekst/foto op taart. De bakkerijsoftware houd rekening met eventuele toeslagen voor de gekozen attributen.

Filters

Daarnaast is het mogelijk om artikelen te koppelen aan een, door u aangemaakte, artikelgroep en assortimentsgroepen. Hierdoor kunt u snel allerlei selecties maken en bepaalde acties zoals afdrukken en prijswijzigingen met één enkele druk op de knop doorvoeren

Eigen huisstijl

Compad Bakkerij beschikt over een ontwerpstudio waardoor het mogelijk is om de layout van facturen, leverbonnen en prijslijsten geheel naar eigen wens in te richten. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook helpen door voor u de rapporten in te richten.

Alles wat u afdrukt, kan geheel in uw eigen huisstijl worden afgedrukt. De software wordt geleverd met enorm veel standaard rapport layouts voor onder meer een aantal bakkersgildes, zoals de Echte bakkers gilde en Heerlijk & Heerlijk.

Product specificatiebladen

Maar naast de prijslijsten kunt u ook productspecificiatiebladen, allergenenlijsten, etiketten, schapkaarten en dergelijke afdrukken. Dit alles geheel in uw eigen huisstijl, direct vanuit de software. U kunt ervoor kiezen deze als pdf direct te mailen naar uw afnemer of uit te printen, zodat u deze kunt tonen in uw winkel.

Onze software wordt standaard geleverd met diverse ontwerpen van schapkaartjes, prijslijst, etiketten, specificatiebladen. Zoals van de Echte Bakker, Heerlijk & Heerlijk, Ambachtsbakker ed.

Productielijsten

Binnen Compad Bakkerij kunt u een onbeperkt aantal productielijsten vastleggen. Een artikel kan op één of meerdere productielijsten worden afgedrukt. Een bakkerij met een grote banketafdeling zou in de praktijk ervoor kunnen kiezen om per werkbank een werkstaat banket af te drukken. Zodat iedere banketbakker weet wat hij/zij moet produceren.

Maar het is ook mogelijk om een product op meerdere productielijsten te vermelden, zoals bij een roombroodje. Het roombroodje wordt doorgaans op zowel de kleinbrood als op de banketlijst afgedrukt. Immers zowel de brood- als de banketbakker moet weten dat er roombroodjes zijn besteld.