Artikelbeheer 2018-02-12T12:48:37+00:00

Artikelbeheer

Compad Bakkerij het computerprogramma voor iedere brood- en banketbakker, biedt u de mogelijkheid om alle bestellingen op eenvoudige wijze te totaliseren tot baklijsten, werkstaten, verdeelstaten, snijlijsten, lever/contant bonnen en facturen. Hierbij houdt de software rekening met de afspraken die u met uw afnemer heeft gemaakt, zoals prijsafspraken, kortingsregelingen, etc.

Standaard assortiment

Compad Bakkerij wordt geleverd met verschillende artikelassortimenten voor verschillende landen. U kunt gebruik maken van het artikelassortiment voor de Nederlandse of de Belgische markt. Het standaard artikelassortiment dekt ongeveer 60 tot 80% van het assortiment van een gemiddeld bakkersbedrijf. Uw eigen specialiteiten kunt u eenvoudig weg toevoegen en producten die u niet verkoopt kunt u verwijderen. Zo maakt u een snelle start met Compad Bakkerij. Maar u kunt er ook voor kiezen om geen gebruik te maken van een standaard artikelassortiment en zo uw eigen artikelassortiment vast te leggen. Bovendien kunnen wij u helpen bij het importeren van uw artikelassortiment vanuit bijvoorbeeld Excel.

artikelen onderhouden

Prijsafspraken

Binnen Compad Bakkerij kunt u een onbeperkt aantal artikelen vastleggen. Per artikel maximaal vijf prijstabellen vastleggen. Klanten en kassasystemen kunnen worden gekoppeld aan een van deze vijf prijstabellen. Daarnaast kunt u per afnemer specifieke prijsafspraken vastleggen.

Ervaar ook de gemakken van Compad Bakkerij in onze 70 dagen proefversie

Speciale producten en diensten

Natuurlijk ondersteunt Compad Bakkerij ook speciale producten en diensten, zoals bezorgkosten, gesorteerde producten en samengestelde producten.

eenmalige-order

filters

Filters

Daarnaast is het mogelijk om artikelen te koppelen aan een door u aangemaakte artikelgroep en assortimentsgroepen. Hierdoor kunt u snel allerlei selecties maken en bepaalde acties zoals afdrukken en prijswijzigingen met één enkele druk op de knop doorvoeren

Eigen huisstijl

Alles wat u afdrukt, kan geheel in uw eigen huisstijl worden afgedrukt. De software wordt geleverd met enorm veel standaard rapport layouts voor onder meer een aantal bakkersgildes, zoals de Echte bakkers gilde, Heerlijk & Heerlijk. Maar Compad Bakkerij beschikt over een ontwerpstudio waardoor het mogelijk is om de layout van facturen, leverbonnen en prijslijsten geheel naar eigen wens in te richten. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook helpen, door voor u de rapporten op maat te maken.

ontwerpstudio

Eigen ontwerpstudio

Compad Bakkerij beschikt over een ontwerpstudio waardoor het mogelijk is om de layout van facturen, leverbonnen en prijslijsten geheel naar eigen wens in te richten. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook helpen, door voor u de rapporten op maat te maken.

Ervaar de tijdwinst voor uw bedrijf met de 70 dagen proefversie

Product specificatiebladen

Maar naast de prijslijsten kunt u ook productspecificiatiebladen, allergenenlijsten, etiketten, schapkaarten en dergelijke afdrukken. Dit alles geheel in uw eigen huisstijl, direct vanuit de software. U kunt ervoor kiezen deze als pdf direct te mailen naar uw afnemer of uit te printen, zodat u deze kunt tonen in uw winkel.

Ontwerpstudio

Etiketten

Specificatieblad

Allergenenlijst

Schapkaarten

productielijst

Productielijsten

Binnen Compad Bakkerij kunt u een onbeperkt aantal productielijsten vastleggen. Een artikel kan op één of meerdere producten worden afgedrukt. Een bakkerij met een grote banketafdeling zou in de praktijk er voor kunnen kiezen om per werkbank een werkstaat banket af te drukken. Zodat iedere banketbakker weet wat hij/zij moet produceren.

Maar het is ook mogelijk om een product op meerdere productielijsten te vermelden, zoals bij een roombroodje. Het roombroodje wordt doorgaans op zowel de kleinbrood als op de banketlijst afgedrukt. Immers zowel de brood- als de banketbakker moeten weten dat er roombroodjes zijn besteld.

Labelprinter

Alle afdrukken zoals deze prijslijst kunnen niet alleen qua uiterlijk geheel naar eigenwens worden aangepast, maar kan ook op iedere printer worden afgedrukt. Compad Bakkerij ondersteund alle printers die geschikt zijn voor het besturingssysteem Windows. Dus ook label/etiketten- printers en cardprinters voor het afdrukken van schap/prijskaarten.

Koppelen

Ook kunnen de artikelgegevens worden aangeboden aan diverse machines zoals: weegschaalsystemen, etiketteringsmachines en kassasystemen. Op deze manier legt u uw artikelassortiment maar één keer vast en voorkomt u dubbel werk

Categorieën