De betrouwbaarheid van de Vectronkassa

Vectron staat bekend vanwege de Duitse grundlichkeit. De grundlichkeit staat niet alleen voor zeer hoge bedrijfszekerheid, maar wordt ook nog eens gegarandeerd. Standaard krijgt u op de Vectron kassa maar liefst 5 jaar garantie. Deze kunt u desgewenst uitbreiden naar 10 jaar! De betrouwbaarheid ziet u direct terug in de robuustheid van de kassa, het slag- en krasvaste touchscreen. Een betrouwbaarheid die met geen enkele pc- of tabletkassa is te evenaren. Daarom kunt u met Compad Bakkerij gekoppeld worden aan de Vectron kassa.

Product specificaties

Bestellingen ingeven

Storingsvrij door krasvrije en stootvaste behuizing.

Vectron

Uitzetten van artikelen bij allergie.

Snelle en eenvoudige bediening dmv productgroepen

Bij bedieningsfout licht het Vectronlogo rood op.

• Product specificaties
• Bestellingen ingeven
• Storingsvrij door krasvrije en stootvaste behuizing
• Uitzetten van artikelen bij allergie
• Snelle en eenvoudige bediening dmv productgroepen
• Bij bedieningsfout licht het Vectronlogo op

Met de Vectron bent u verzekerd van kwaliteit

Kiest u voor een kassaoplossing van Vectron, dan kiest u voor een kassasysteem van een marktleider! Dankzij zijn robuuste uitstraling bent u verzekerd van een kassa die jaren meegaat. Zijn krachtige en technologisch geavanceerde kassasoftware beschikt over talloze uitgerijpte functies die werkprocessen versnellen, veilig maken en controle te vergemakkelijken.

De vele mogelijkheden van de Vectronkassa

Overzichtelijk moderne uitstraling

De Vectron kassa heeft een zeer strakke moderne uitstraling, met een slag- en krasvaste touchscreen. Niet alleen qua hardware vormgeving, maar ook qua indeling van het bedieningsvenster. Artikelen worden overzichtelijk gepresenteerd in verschillende keuzevensters, zoals artikelgroep en artikelselectie.

Bestellingen op de kassa

De Vectron kassa biedt de mogelijkheid om bestellingen van winkelklanten op naam te registreren. Alle geregistreerde bestellingen worden aan het eind van de dag automatisch overgenomen in Compad Bakkerij, zodat u beschikt over de juiste productielijsten en de bestelde producten klaarliggen in de winkel.

Productinformatie

Productinformatie zoals ingrediëntdeclaratie en voedingswaarden worden vanuit Compad Bakkerij aangeboden aan de Vectron kassa. Deze informatie kan op de Vectron kassa worden getoond op het venster of desgewenst worden afgedrukt op een bon.

kassa

Met meerdere medewerkers op één kassa

Op de Vectron kassa kunt u met meerdere medewerkers gelijktijdig werken. De eerste medewerker slaat eerst een aantal broden aan om vervolgens het brood te snijden. De tweede medewerker slaat na het inpakken van het gebak de producten aan om daarna de gewenste broodjes te pakken.
Ondertussen kan de eerste medewerker de bon weer oppakken om deze af te rekenen. Deze werkwijze kunt u niet alleen toepassen op één kassa, maar ook op meerdere kassa’s waardoor een medewerker de bon kan meenemen van de ene kassa naar de andere kassa. En dat alles uiteraard supersnel.

Factureren

Een levering op rekening, dat kan ook eenvoudig met de Vectron kassa. De bediende geeft vooraf aan om welke klant het gaat. Registreert vervolgens de geleverde producten en slaat simpel weg af door middel van de betaalwijze op rekening. Compad Bakkerij herkent deze kassatransactie en zal ervoor zorgen dat de geleverde producten netjes worden gefactureerd tegen de bij de software bekende betalingscondities.

Klantenpas

Weg met de stempelkaarten en toch uw klanten belonen. Met Compad Bakkerij en de Vectron kassa is dat mogelijk. Tijdens de verkoop scant u eenvoudig weg de klantenpas en de gehele verkoop wordt op de klantenpas overgeboekt, waardoor de klant wordt beloond voor de loyaliteit.

Altijd juiste allergenen advies

Maakt het de winkelbediende eenvoudig. Dankzij de koppeling tussen Compad Bakkerij en de Vectron kan de winkelbediende snel en eenvoudig direct de juiste producten adviseren aan de klant met een bepaalde allergie. In dat geval geeft de bediende aan welke allergie (of allergieën) een klant heeft en automatisch worden alle producten geblokkeerd die een allergische reactie bij deze klant kunnen veroorzaken

• Betrouwbaarheid
• Overzichtelijk moderne uitstraling met slag- en krasvrij touchscreen
• Het werken met verschillende medewerkers door elkaar
• Productinformatie zoals ingrediëntdeclaratie en voedingswaarden worden vanuit Compad aangeboden aan de Vectron kassa
• Altijd het juiste allergenenadvies dankzij de koppeling met Compad Bakkerij
• Mogelijkheid om bestellingen van winkelklanten op naam te registreren
• Levering op rekening mogelijk
• Modern klantenpassysteem

Wie gingen u al voor

De Vectron kassa’s worden in meer dan 30 landen verkocht en wereldwijd worden er dagelijks meer dan 200.000 vectron kassasystemen intensief gebruikt. De Vectron kassa wordt ondermeer ingezet bij Bäckerei Kraus in Köln met 41 winkels, Bäckerei Tackmann in Boostedt, Wiener Feinbäckerei Heberer en Horsthemke.
Maar ook bij Bakkerij Voncken in Kerkrade (20 winkels), Bakkerij van Gils in Chaam (1 winkel) en Echte Bakker Haaksma uit Sneek (1 winkel), Bakkerij Paulissen (6 winkels), Bakkerij le fournil in Amsterdam (3 winkels), Bakkerij Kaspers in Doetinchem (3 winkels), Bakkerij van der Goot Vroomshoop (2 winkels)

Eerlijke prijs

Omdat wij nauw samenwerken met alle Vectron kassaleveranciers in Nederland en België kunt u eenvoudig weg uw kassaleverancier kiezen die voldoet aan uw eigen eisen. Zowel qua betrokkenheid, service en prijs. Dat is wel zo eerlijk vinden wij.

Dankzij onze intensieve samenwerking met alle Vectron leveranciers weten zij exact hoe zij uw nieuwe kassa moeten inrichten om een zo optimaal mogelijke aansluiting te realiseren met Compad Bakkerij.

Eerlijke prijs

Omdat wij nauw samenwerken met alle Vectron kassaleveranciers in Nederland en België kunt u eenvoudigweg uw kassaleverancier kiezen die voldoet aan uw eigen eisen. Zowel qua betrokkenheid, service en prijs. Dat is wel zo eerlijk vinden wij.

Dankzij onze intensieve samenwerking met alle Vectronleveranciers weten zij exact hoe zij uw nieuwe kassa moeten inrichten om een zo optimaal mogelijke aansluiting te realiseren met Compad Bakkerij.

Roltex Kassa

Contactgegevens Roltex Kassa

Roltex Kassa
Daelderweg 25
6361 HK
NUTH
045-524 28 80
www.roltex.nl

Kassanet Pieterse

Contactgegevens Kassanet Pieterse

Kassanet Pieterse
Gelderlandhaven 7b
3433 PG
NIEUWEGEIN
030-2523129
www.pieterse.nl

Leza

Contactgegevens Leza

Leza
Van Dedemstraat 6
1624 NN
Hoorn
0229-562110
www.leza.nl

Nuus

Contactgegevens Nuus

Nuus
Grondzijl 16
9731 DG
Groningen
050 – 820 0032
www.nuus.nl

Opsomer

Contactgegevens Opsomer

Opsomer
Natiënlaan 61
8300
Knokke-Heist
+32 (0)50 62 18 68
www.opsomerbvba.be

Hendrickx

Contactgegevens Hendrickx

Hendrickx nv
Industrieweg 1074
3540
Herk-de-Stad
+32 (0)13/555130
www.hendrickxnv.be

Roltex Kassa
Daelderweg 25
6361 HK NUTH
045-524 28 80
www.roltex.nl

Kassanet Pieterse
Gelderlandhaven 7b
3433 PG
NIEUWEGEIN
030-2523129
www.pieterse.nl

Leza
Van Dedemstraat 6
1624 NN Hoorn
0229-562110
www.leza.nl

Nuus
Grondzijl 16
9731 DG Groningen
050 – 820 0032
www.nuus.nl

Opsomer
Natiënlaan 61
8300 Knokke-Heist
+32 (0)50 62 18 68
www.opsomerbvba.be

Hendrickx nv
Industrieweg 1074
3540 Herk-de-Stad
+32 (0)13/555130
www.hendrickxnv.be