Bij ons is het iedere dag “Dag van het Ambacht”

Compad Software helpt ambachtelijke bakkers met het automatiseren van hun bakkersbedrijf

Wil je meer weten maak dan een afspraak op 11 maart!
Een andere dag mag natuurlijk ook

Bij ons is het iedere dag “Dag van het ambacht”

Compad Software helpt ambachtelijke bakkers met het automatiseren van hun bakkersbedrijf

Wil je meer weten maak dan een afspraak op 11 maart!
Andere dag mag natuurlijk ook

Meer informatie

074-3200 000

Wie denkt aan “Ambacht” denk al snel aan handwerk, maar ambacht is breder dan dat. Het gaat erom hoe producten gemaakt of geleverd worden. Tegenwoordig is mechanisering en automatisering bij ambacht niet meer weg te denken.

De software van Compad Bakkerij biedt daarbij de perfecte oplossing voor een juiste balans tussen ambachtelijk vakmanschap en automatisering.

Compad Bakkerij voor de winkel

Wij koppelen aan verschillende merken en typen kassasystemen, zoals de Vectron kassa, Digi kassa, Mplus kassa en VJA kassa.

Compad Bakkerij voor op kantoor

Artikelbeheer, klantbeheer, bestellingen, facturatie en rapportage, compleet en overzichtelijk in de bakkerijsoftware van Compad Bakkerij.

Compad Bakkerij voor in de bakkerij

Iedere dag een overzichtelijke productie dankzij onze complete productielijsten, zoals baklijsten brood, verdeelstaten, banketlijsten, debiteurenverdeelstaten en lever- en contantbonnen.

Compad Bakkerij gaat voor kwaliteit

Stel met Compad Bakkerij altijd het juiste warenwettelijke etiket op. Bij Compad kun je etiketteren voor € 22,50 per maand, incl. koppeling met SpecsPlaza.

Compad Bakkerij beschikt over diverse koppelingen

De software beschikt over diverse koppelingen zoals met SpecsPlaza van FoodBase, TopBakkers, PC data, maar ook naar diverse boekhoudpakketten, kassasystemen, EDI oplossingen en printers.

Ook voor uw webshop en online bestelportaal

Wij realiseren je complete webshop in eigen huisstijl. Uiteraard gekoppeld aan de Compad Bakkerij. Voorzien van hosting, SSL certificaat en domein. Tevens beschikt Compad Bakkerij over een zakelijke bestelmodule voor je zakelijke afnemers.

Ga ook voor automatisering en ontdek de vele mogelijkheden van Compad Bakkerij, dé software voor iedere ambachtelijke bakker! Plan voor 11 maart (of een andere dag) een geheel vrijblijvende demonstratie in met één van onze bakkerijspecialisten

Compad Bakkerij in
het kort

Bestellingen

Verzamel in bakkerssoftware van Compad Bakkerij alle kassabestellingen, onlinebestellingen, eenmalige- en vaste bestellingen. Uiteraard wordt de prijs bepaalt op basis van de vastgelegde klantafspraken.

Productie

Tijdens de automatische planning totaliseert Compad Bakkerij alle (online)bestellingen tot de door u gewenste productielijsten, (contact/lever)bonnen, verdeelstaten, snijlijsten, filiaallijsten ed.

Facturatie

Bij het factureren houdt Compad Bakkerij rekening met gemaakte afspraken met uw klant. Uiteraard kunnen facturen geheel opgemaakt worden in uw huisstijl. Tevens kunnen de facturen geëxporteerd worden naar uw boekhoudprogramma, zoals Exact Online, Snelstart, Afas ed

Compad Bakkerij in het kort

Bestellingen

Verzamel in de bakkerijsoftware van Compad Bakkerij alle kassabestellingen, onlinebestellingen, eenmalige- en vaste bestellingen. Uiteraard worden prijzen bepaalt op basis van de vastgelegde klantafspraken.

Productieplanning

Tijdens de automatische planning totaliseert Compad Bakkerij alle bestellingen tot de gewenste productielijsten, (contact/lever)bonnen, verdeelstaten, snijlijsten, filiaallijsten ed.

Facturering

Bij het factureren houdt Compad Bakkerij rekening met gemaakte afspraken met je klant. En natuurlijk wil je als ambachtsbakker dat deze facturen opgemaakt worden in je eigen huisstijl. Ook dit is mogelijk met onze software. Tevens kunnen de facturen geëxporteerd worden naar boekhoudprogramma zoals Exact Online, Afas, Snelstart ed.

Contact

Verkoop

Interesse in Compad Bakkerij? Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 074-3200 000

U kunt ook zelf een online demonstratie inplannen via ons kalendersysteem.

Brochure aanvragen

Meer weten over Compad Bakkerij? Vraag dan onze uitgebreide brochure aan vol informatie over oa receptbeheer, bestellingen vastleggen via kassa of online, productieplanning, levering en facturatie.

Wat vinden onze gebruikers

Zeer tevreden over de helpdesk, altijd direct geholpen, ook buiten kantoortijd! Daarnaast denkt Compad ook met ons mee en geven zij advies over de automatisering van ons bedrijf.

Sjaak Bosch

Meesterbakker van Iersel

Compad verwerkt al onze data tot aan de boekhouding. Ook de facturering en etikettering wordt door Compad verzorgt. En het werkt als een trein!

Yvonne van Gils

Bakkerij van Gils Chaam & van Gils Glutenvrij

Snelle service en goede bereikbaarheid. Een bedrijf dat weet hoe het in de bakkerij werkt en dat is prettig!

Luc Paulissen

Bakkerij Paulissen

Wij werken samen met Compad, omdat het een betrouwbare partner is op het gebied van bakkerij automatisering. Met een hoge servicegraad, een goede bereikbaarheid en mensen die er toe doen.

Piroschka Voncken

Bakkerij Voncken

Snelle/top service! Erg klantvriendelijk!!

Vera van Bemmel

Bakkerij Proef

Uiterst tevreden over team Compad. Professioneel en oplossingsgericht.

Voskamp

Bakkerij Voskamp

Zij gingen u voor