Koppeling Exact

Compad Software ondersteunt een koppeling met diverse pakketten van Exact, zoals Exact Globe. Exact biedt een oplossing voor zowel kleine als grote bedrijven en hun accountants bij het automatiseren van bedrijfsprocessen.

Koppeling Exact Online

Compad Software ondersteunt een koppeling met Exact Online, waarbij boekhouden en CRM in één pakket is geautomatiseerd. Exact Online biedt pakketten voor mkb’s in productie, handel en de zakelijke dienstverlening.

Koppeling met AccountView

Compad Software ondersteunt een koppeling met AccountView. AccountView van Visma biedt een boekhoud oplossing voor diverse mkb bedrijven. Zowel grootzakelijk als in de semipublieke sector. De boekhoudsoftware van AccountView is ideaal voor uw accountant die flexibiliteit en inzicht eist van administratieve software.

Koppeling met Twinfield

Compad Software ondersteunt een koppeling met Twinfield. Twinfield Boekhouden bevat alle basisfuncties die je mag verwachten van een professioneel boekhoudpakket. Denk aan zoals inkoop, verkoop, de automatische bankkoppeling en btw-aangifte. Daarnaast biedt Twinfield geavanceerde functies als vaste activa en consolidatie.

Koppeling met Snelstart

Compad Software ondersteunt een koppeling met Snelstart. Snelstart biedt voor iedere ondernemer een oplossing, van startende ondernemer tot mkb-bedrijf met een complexe administratie. Voor iedere ondernemer heeft SnelStart een passend boekhoudpakket.

Koppeling met Unit4

Compad Software ondersteunt een koppeling met Unit4. Unit4 is een internationale softwareontwikkelaar en leverancier van standaardbedrijfssoftware en daaraan gerelateerde diensten en biedt bedrijfssoftware in de cloud, van ERP tot Human Capital Management, Financial Planning & Analysis en meer.

Koppeling met King

Compad Software ondersteunt een koppeling met King. Met King boekhoudsoftware profiteer u van de automatische bankkoppeling, snel betalingen voldoen en e-facturen versturen, inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerken en een optimale samenwerking met uw accountant.

Koppeling met Afas

Compad Software ondersteunt een koppeling met Afas. De meest voorkomende financiële processen staan standaard met Afas voor je klaar. En door slimme automatisering toe te passen, beperk je de dagelijkse handelingen en creëer je met Afas direct inzicht in je boekhouding.

Koppeling met Yuki

Compad Software ondersteunt een koppeling met Yuki. Deze boekhoudsoftware van Visma is een sterk geautomatiseerd online boekhoudplatform dat met je meedenkt. Het platform zit vol slimme features die intuïtief in gebruik zijn. Met onze boekhoudsoftware creëer je meer efficiëntie, controle en inzicht.

Koppeling met iMuis

Compad Software ondersteunt een koppeling met iMuis. Deze software is  zowel geschikt voor online als offline boekhouden. In het geval van online kunnen accountants zelf kiezen of dat via de cloud gaat of dat ze de hosting in eigen beheer nemen.

Koppeling met Mamut

Compad Software ondersteunt een koppeling met Manut. Deze boekhoudsoftware van Mamut een passende oplossing voor ondernemers die zelf hun boekhouding willen voeren. Het platform zit vol slimme features die intuïtief in gebruik zijn.

Koppeling met Visma

Compad Software ondersteunt een koppeling diverse boekhoudoplossingen van Visma. Visma Software BV helpt ondernemers vooruit met slimme cloudsoftware voor boekhouding, financiële-, groothandels- en projectadministratie en accountancy. Visma biedt onder andere pakketten als AccountView, e accounting en Yuki.

Koppeling met eAccounting

Compad Software ondersteunt een koppeling eAccounting van Visma. Voor een vast bedrag per maand heb je de beschikking over uitgebreide boekhoudsoftware, die jou helpt om je administratie op orde te hebben en te houden.

Koppeling met Expert/M

Compad Software ondersteunt een koppeling Wolter Kluwer – Expert/M. Expert/M is een uitgebreide en complete boekhoudsoftware binnen Adsolut Suite. Een complete oplossing voor zowel de accountancyafdeling van een kmo als de boekhoud- en accountancykantoren. Expert/M is beschikbaar als on-premise softwarepakket en cloudoplossing via EVA online.

Koppeling met tradeinterop

Compad Software ondersteunt een koppeling tradeinterop. Met Tradeinterop kunt u e-facturen verzenden of juist ontvangen, ze sluiten aan op uw bestaande (ERP-) software en ondersteunen u bij de optimalisatie van uw processen.

Koppeling met eVerbinding

Compad Software ondersteunt een koppeling met eVerbinding. Met eVerbinding is e-facturen verzenden en ontvangen bereikbaar voor iedereen, ongeacht de branche of grootte van je organisatie