Koppeling Vectron kassa

Compad Software heeft een koppeling met de Vectron kassa. De Vectron kassa is duurzaam, modern en uiterst betrouwbaar en combineren modern design met het hoogste bedieningscomfort. Het is daarom dat Vectron marktleider is in de gastronomische sector en de bakkerijen.

Koppeling DiGi weegschalen

Compad Software heeft een koppeling met de DiGi kassa/weegschalen. DIGI Nederland verdeelt de bekende DIGI toonbankweegschalen en kassaweegschalen. DIGI is ook bekend voor zijn inpakmachines voor de voedingsindustrie en zijn industriële weegoplossingen op maat. DIGI verdeelt ook elektronische etiketten/digitale schaplabels.

Koppeling Mplus kassa

Compad Software heeft een koppeling met de Mplus kassa. MplusKASSA staat bekend vanwege de flexibiliteit en de koppelbaarheid. U kan met de MplusKASSA zelf bepalen hoe het registratiescherm van uw kassa eruit ziet. Het registreren van verkopen en bestellingen op de kassa was nog nooit zo eenvoudig.

Koppeling met de Unitouch

Compad Software heeft een koppeling met de Unitouch. De Unitouch kassa is super eenvoudig in gebruik en heeft alle functionaliteiten die jij je kunt wensen. De kassa’s zijn de perfecte oplossing voor iedere bakkerij.

Koppeling met de Varenkamp en Jansen kassa

Compad Software heeft een koppeling met de VJA kassa. Deze VJA POS biedt een breed scala aan functies die retailers in staat stellen om efficiënt en effectief te werken.