Stap nu over naar dé bakkerijsoftware voor iedere brood- en banketbakker

Betaalbaar, eenvoudig, betrouwbaar en compleet

Meer informatie

074-3200 000

Stap nu over naar dé bakkerijsoftware voor iedere brood- en banketbakker

Betaalbaar, eenvoudig, betrouwbaar en compleet

Meer informatie

074-3200 000

Betaalbare, betrouwbare en complete software

Wij bieden onze bakkerijsoftware aan in diverse pakketten, aansluit bij ieder bakkersbedrijf. Naast onze klassieke pakketten hebben wij ook een SQL editie

Eenvoudig overstappen

Momenteel een ander bakkerijpakket? Wij beschikken over diverse migratie mogelijkheden, waardoor opnieuw invoeren van gegevens niet nodig is.

Telefonische helpdesk

Onze helpdesk is van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden is onze storingsdienst actief.

Compad Bakkerij voor de winkel

Compad koppelt aan verschillende merken en typen kassasystemen, zoals de Vectron kassa, Digi kassa, Mplus kassa en VJA kassa, waardoor u vrij bent in uw keuze wat betreft kassa en leverancier.

Compad Bakkerij voor op kantoor

Artikelbeheer, klantbeheer, bestellingen, facturatie en rapportage, compleet en overzichtelijk in de bakkerijsoftware van Compad Bakkerij.

Compad Bakkerij voor in de bakkerij

Iedere dag een overzichtelijke productie dankzij onze complete productielijsten, zoals baklijsten brood, verdeelstaten, banketlijsten, debiteurenverdeelstaten en lever- en contantbonnen.

Compad Bakkerij gaat voor kwaliteit

Met Compad Bakkerij stelt u altijd het juiste warenwettelijke etiket op. Bij Compad kunt u etiketteren voor € 22,50 per maand, incl. koppeling met SpecsPlaza.

Compad Bakkerij beschikt over diverse koppelingen

Compad Bakkerij beschikt over diverse koppelingen zoals met SpecsPlaza van FoodBase, TopBakkers, PC data, maar ook naar diverse boekhoudpakketten, kassasystemen, EDI oplossingen en printers.

Ook voor uw webshop en online bestelportaal

Wij realiseren uw complete webshop in eigen huisstijl. Uiteraard gekoppeld aan de Compad Bakkerij. Voorzien van hosting, SSL certificaat en domein. Tevens beschikt Compad Bakkerij over een zakelijke bestelmodule voor uw zakelijke afnemers voor een vaste prijs per maand.

Ga ook voor een betrouwbare en betaalbare automatisering oplossing! Laat u overtuigen en plan een demonstratie in met één van onze bakkerijspecialisten.

Compad Bakkerij in
het kort

Bestellingen

Verzamel in bakkerssoftware van Compad Bakkerij alle kassabestellingen, onlinebestellingen, eenmalige- en vaste bestellingen. Uiteraard wordt de prijs bepaalt op basis van de vastgelegde klantafspraken.

Productie

Tijdens de automatische planning totaliseert Compad Bakkerij alle (online)bestellingen tot de door u gewenste productielijsten, (contact/lever)bonnen, verdeelstaten, snijlijsten, filiaallijsten ed.

Facturatie

Bij het factureren houdt Compad Bakkerij rekening met gemaakte afspraken met uw klant. Uiteraard kunnen facturen geheel opgemaakt worden in uw huisstijl. Tevens kunnen de facturen geëxporteerd worden naar uw boekhoudprogramma, zoals Exact Online, Snelstart, Afas ed

Compad Bakkerij in het kort

Bestellingen

Verzamel in de bakkerijsoftware van Compad Bakkerij alle kassabestellingen, onlinebestellingen, eenmalige- en vaste bestellingen. Uiteraard worden prijzen bepaalt op basis van de vastgelegde klantafspraken.

Productieplanning

Tijdens de automatische planning totaliseert Compad Bakkerij alle bestellingen tot de door u gewenste productielijsten, (contact/lever)bonnen, verdeelstaten, snijlijsten, filiaallijsten ed.

Facturering

Bij het factureren houdt Compad Bakkerij rekening met gemaakte afspraken met uw klant. Uiteraard kunnen facturen geheel opgemaakt worden in uw huisstijl. Tevens kunnen de facturen geëxporteerd worden naar uw boekhoudprogramma zoals Exact Online, Afas, Snelstart ed.

Interesse in Compad Bakkerij?

Online Demonstratie

Wilt u net als vele andere bakkersbedrijven ook overtuigd worden? Plan een demonstratie in met één van onze bakkerijspecialisten. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 074-3200 000

U kunt ook zelf een online demonstratie inplannen via ons kalendersysteem.

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden van onze bakkerijsoftware Compad Bakkerij? Vraag dan onze brochure aan.

Brochure aanvragen

Wat vinden onze gebruikers

Zeer tevreden over de helpdesk, altijd direct geholpen, ook buiten kantoortijd! Daarnaast denkt Compad ook met ons mee en geven zij advies over de automatisering van ons bedrijf.

Sjaak Bosch

Meesterbakker van Iersel

Compad verwerkt al onze data tot aan de boekhouding. Ook de facturering en etikettering wordt door Compad verzorgt. En het werkt als een trein!

Yvonne van Gils

Bakkerij van Gils Chaam & van Gils Glutenvrij

Snelle service en goede bereikbaarheid. Een bedrijf dat weet hoe het in de bakkerij werkt en dat is prettig!

Luc Paulissen

Bakkerij Paulissen

Wij werken samen met Compad, omdat het een betrouwbare partner is op het gebied van bakkerij automatisering. Met een hoge servicegraad, een goede bereikbaarheid en mensen die er toe doen.

Piroschka Voncken

Bakkerij Voncken

Snelle/top service! Erg klantvriendelijk!!

Vera van Bemmel

Bakkerij Proef

Uiterst tevreden over team Compad. Professioneel en oplossingsgericht.

Voskamp

Bakkerij Voskamp

Zij gingen u voor