Holdingfactuur

//Holdingfactuur

Holdingfactuur

Steeds meer bakkersbedrijven hebben hun bedrijfsactiviteiten ondergebracht in meerdere bedrijfsentiteiten (werkmaatschappijen). Deze ondernemingen leveren niet alleen aan specifieke afnemers, maar ook wordt steeds vaker specifieke producten door één specifieke werkmaatschappij ontwikkeld. In de bakkerswereld werden winkels al steeds vaker ondergebracht in verschillende werkmaatschappen, maar ook specifieke producten zoals productie desembroden of glutenvrije producten worden steeds vaker in een aparte werkmaatschappij ondergebracht.
Compad Bakkerij beschikt sinds 2017 over de mogelijkheid om vanuit verschillende werkmaatschappijen te facturen, waarbij iedere werkmaatschappij eventueel eigen afnemers heeft en/of eigen producten produceert. Ook het onderling factureren tussen de verschillende werkmaatschappijen is mogelijk.
In dit document wordt het vastleggen van bedrijfsactiviteiten voor meerdere werkmaatschappijen beschreven en wordt tevens het onderling factureren tussen de werkmaatschappijen beschreven.

Handleiding
2017-10-07T15:16:49+00:00

About the Author:

Ik ben een van de bakkerij specialisten bij Compad Software. Met deze handleidingen probeer ik u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Mocht u na het raadplegen van onze handleidingen en instructiefilms meer uitleg nodig hebben, dan kunt u contact opnemen met mij of een van mijn collega's, op werkdagen van 9.00 tot 17.00. Wij helpen u graag!

Categorieën