Variaties

Variaties

 Sinds Compad Bakkerij 2018 G kunt u werken met product varianties. In dit document leest u wat productvariaties zijn en hoe u de productvariaties in de software kunt inrichten en kunt gebruiken. 

Wat zijn productvariaties? Product varianties zijn verschillende varianten van een en hetzelfde product. Bijvoorbeeld het witte puntje, verkoopt u los per stuk of in een verpakking van 6 puntbroodjes per zak of in een zak met 10 broodjes. 

Binnen Compad Bakkerij kunt u net al in de vorige versies hiervoor drie verschillende producten vastleggen. Maar in Compad Bakkerij 2018 G is het ook mogelijk om te werken met verschillende variaties. Per product kunt u aangeven of er varianties toegestaan zijn en welke varianties er mogelijk zijn.

Handleiding
2018-06-27T15:18:17+00:00 By |Receptuur en etikettering|

About the Author:

Ik ben een van de bakkerij specialisten bij Compad Software. Met deze handleidingen probeer ik u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Mocht u na het raadplegen van onze handleidingen en instructiefilms meer uitleg nodig hebben, dan kunt u contact opnemen met mij of een van mijn collega's, op werkdagen van 9.00 tot 17.00. Wij helpen u graag!

Categorieën